Αποκαλύπτεται το trailer του "Falling", το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Viggo Mortensen

Έρχεται σε επιλεγμένα σινεμά και digital τον Φεβρουάριο
14 Ιανουαρίου 2021 08:40
Αποκαλύπτεται το trailer του "Falling", το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Viggo Mortensen

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την δραματική ταινία “Falling” με πρωταγωνιστή τον Viggo Mortensen του Lord of the Rings και Green Book. Πρόκειται για μία ταινία που ο Mortensen κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει και το σενάριο.

Ο Mortensen υποδύεται τον John, όπου ζει στην Καλιφόρνια μαζί με τον σύντροφό του τον Eric και την κόρη τους την Monika, μακριά από την «παλιά» αγροτική ζωή του. Ο πατέρας του ο Willis, όμως, ζει ακόμη στο αγρόκτημα που μεγάλωσε ο John, ανήμπορος πλέον καθώς βρίσκεται στα αρχικά στάδια της άνοιας, καθιστώντας τη ζωή του ολοένα και πιο δύσκολη. Έτσι, ο John τον φέρνει στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ώστε αυτός και η αδερφή του η Sara να τον φροντίσουν.

Το cast έρχονται και συμπληρώνουν οι Laura Linney, Terry Chen, Hannah Gross, Sverrir Gudnason και Bracken Burns.

Πρόσφατα, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance, ο Mortensen είχε αναφέρει ότι ήθελε πολύ καιρό να σκηνοθετήσει μία ταινία.

Ήθελα πολύ καιρό να σκηνοθετήσω μία ταινία. Έχω αρκετά σενάρια έτοιμα, αλλά αυτό (του Falling) ήταν το πιο έτοιμο και κατάφερα να το συνθέσω. Ήταν η κατάλληλη στιγμή, βρήκα τη σωστή ομάδα και ευτυχώς καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε.

Το Falling αναμένεται στις 5 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένα σινεμά, digital και on demand πλατφόρμες. Δείτε το trailer παρακάτω.