Salma Hayek και Owen Wilson σε sci-fi ταινία που θα σας “πάρει” τα μυαλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί είναι αληθινό τελικά;
13 Ιανουαρίου 2021 08:30
Salma Hayek και Owen Wilson σε sci-fi ταινία που θα σας “πάρει” τα μυαλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video δημοσίευσε το επίσημο trailer από το νέο πόνημά του που θέλει να σας “πάρει” τα μυαλά. Μιλάμε για το “Bliss” με τους Salma Hayek και Owen Wilson σε σενάριο και σκηνοθεσία Mike Cahill, το οποίο καταφθάνει στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Η πλοκή ακολουθεί έναν μεσήλικα που συνεχίζει να βλέπει το ίδιο όνειρο με μία μυστήρια γυναίκα που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του. Όλα αυτά, όταν κάποια στιγμή συναντάει την Hayek σε ένα μπαρ με εκείνη να του εκμυστηρεύεται ότι ζουν σε μία προσομοίωση και ότι τίποτα δεν είναι αληθινό. Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα πρέπει τελικά να καταλάβει, τί είναι αληθινό και τι ψεύτικό.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Madeline Zima, DeRon Horton, Jorge Lendeborg Jr. και Joshua Leonard. Τέλος, ο σκηνοθέτης είχε δουλέψει και στο παρελθόν στα “Another Earth” και “I Origins” και το “Bliss” σηματοδοτεί την πρώτη του ταινία από το 2014 και έπειτα.

Το Bliss αναμένεται στις 5 Φεβρουαρίου μέσα από τη «συχνότητα» του Amazon Prime Video. Παρακάτω έπεται και το επίσημο trailer.