Toretto και Han ανταλλάζουν κοφτερές ματιές στο Fast & Furious 9 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αν όλα πάνε καλά θα δούμε την παρέα να επιστρέφει τον ερχόμενο Μάιο
12 Ιανουαρίου 2021 11:22
Toretto και Han ανταλλάζουν κοφτερές ματιές στο Fast & Furious 9 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέσα από το Entertainment Weekly δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από το άκρως αναμενόμενο Fast & Furious 9, μαζί με δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ταινίας. Ανάμεσα σε αυτές ο Vin Diesel αποκάλυψε πως η Helen Mirren "θα οδηγήσει και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο" στο Fast 9, κάτι που οι fans ήθελαν να δουν από την πρώτη της εμφάνιση στο ρόλο της μητέρας του Shaw. 

Mέσα από το νέο υλικό όπως θα δείτε τη συνάντηση του Dom Toretto με τον Han (Sung Kang), ο οποίος επέστρεψε από την κόλαση κυριολεκτικά αφού τον είδαμε να πεθαίνει στο Tokyo Drift του 2006. Το πώς και γιατί επιστρέφει θα το μάθουμε στο "F9" με τον Diesel να αναφέρει:

"Είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του franchise. Αν θυμάστε ήταν υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Dom. Αυτός έτρεχε τις δουλειές στο Μεξικό, μόνο αυτός ξέρει που βρίσκεται πάντα ο Dom και κατά κάποιον τρόπο είναι η γέφυρα του όταν ο Dom επιστρέφει στο Tokyo Drift. Οπότε υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στον χαρακτήρα του. Όταν δείτε την ταινία θα το νιώσετε, αλλά πιστεύω πως στο επίκεντρό της υπάρχει μια ακόμη δοκιμασία όχι μόνο για το να μη γυρνάς τη πλάτη σου στην οικογένεια, αλλά και να μην την παρατάς. Χωρίς να αποκαλύψω το σενάριο αυτό είναι το θέμα του: να μην παρατάς την οικογένεια."

Η πρώτες τους ματιές όμως δεν δείχνουν και τόσο αδερφικές: 

Tην σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο συνήθης ύποπτος του franchise, Justin Lin και συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: John Cena, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster και Ludacris

Το Fast & Furious 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαΐου του 2021.