Έναν διαφορετικό Tom Holland θα δείτε σε αυτή την σκηνή από το "Cherry" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μεθυστικό δράμα ετοιμάζουν οι αδερφοί Russo στο Apple TV+
09 Ιανουαρίου 2021 10:34
Έναν διαφορετικό Tom Holland θα δείτε σε αυτή την σκηνή από το "Cherry" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πρώτη κανονική ματιά στο πολυαναμενόμενο Cherry των Joe και Anthony Russo πήραμε μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα, καθώς οι σκηνοθέτες έδωσαν στη δημοσιότητα μια σκηνή της. Εδώ πρωταγωνιστεί ο Tom Holland στην μεγαλύτερη ερμηνευτικά πρόκληση της καριέρας του, καθώς ο ρόλος του ξεφεύγει πολύ από τον Peter Parker και τον Spider-Man και κινείται πιο πολύ στα νερά του "The Devil All The Time". 

Στην εν λόγω σκηνή παίρνουμε μια γεύση από το ύφος της νέας ταινία των αδερφών Russo, καθώς ο χαρακτήρας του Holland προσπαθεί να βρει έναν σκοπό στη ζωή του και αποφασίζει να καταταχθεί στον στρατό. Κάτι μας λέει πως σύντομα θα δούμε και ένα επίσημο trailer καθώς η πρεμιέρα του κοντεύει, όμως μέχρι τότε απολαύστε την σκηνή παρακάτω:

Μαζί δείτε και τις νέες αφίσες που κυκλοφόρησαν για το Cherry και ταιριάζουν στον διαταραγμένο ψυχικό κόσμο του πρωταγωνιστή.

Ο Holland υποδύεται έναν νεαρό που μετά από μια σειρά λανθασμένων επιλογών καταλήγει καταλήγει να καταταχθεί στον στρατό. Όταν γυρνάει ο Cherry παλεύει με τον δαίμονα του εθισμού και του PTSD (μετατραυματικό στρες), κάτι που θα τον ρίξει πιο βαθιά στα ναρκωτικά αλλά στο έγκλημα. 

Η πλοκή του Cherry βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Nico Walker, το οποίο διασκευάζουν οι Angela Russo-Otstot (“The Shield”) και Jessica Goldberg (“The Path”). To cast συμπληρώνουν οι: Ciara Bravo, Kelli Burglund (Fosse/Verdon), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce), Kyle Harvey (The After Party) και Thomas Lennon (Reno 911!). 

 

Το Cherry θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες τον Φεβρουάριο και στις 12 Μαρτίου 2021 θα προβληθεί μέσα από το Apple TV+.