Marion Ramsey: Έφυγε από τη ζωή η Hooks της "Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής"

Η ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών
08 Ιανουαρίου 2021 09:27
Marion Ramsey: Έφυγε από τη ζωή η Hooks της "Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής"

Η Marion Ramsey, διάσημη και λατρεύτηκε για τον ρόλο της ως "Laverne Hooks" στη σειρά ταινιών "Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή" έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 73 ετών. Το ρεπορτάζ του BBC αναφέρει πως η αφροαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε στο σπίτι της, χωρίς όμως να διευκρινίζονται τα αίτια, παρά μόνο ότι πρόσφατα είχε αρρωστήσει. 

Συμμετείχε στις πρώτες έξι ταινίες των "Police Academy" και αμέσως έγινε από τους πιο αξιαγάπητους χαρακτήρες υποδυόμενη την γλυκομίλητη, αλλά θεριό ανήμερο όπου χρειαζόταν, "Χουκς". Την σφραγίδα της άφησε και στο σανίδι όπου διέγραψε μια θαυμαστή καριέρα στο Broadway πρωταγωνιστώντας το 1978 στο "Eubie!", το βιογραφικό μιούζικαλ για τη ζωή του τζαζίστα Eubie Blake. 

Μάλιστα, όταν η παράσταση Dreamgirls έγινε ταινία το 2006 με τους Jamie Foxx, Beyonce και Eddie Murphy έκανε πολύ περήφανη την Ramsey, επειδή ήταν μία από τις τραγουδίστριες, στις οποίες βασίστηκαν οι τρεις πρωταγωνιστικοί ρόλοι του πρωτότυπου έργου του παραγωγού του Broadway, Tom Eyen.

Ένας εκ των πιο αναγνωρίσιμων ηθοποιών της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής, ο Michael Winslow αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την Ramsey, μέσα από το Twitter του:

 

Tags: