Νέο trailer για το Outside The Wire, το πρώτο καταιγιστικό sci-fi φιλμ του Netflix για το 2021 

Ο Anthony Mackie είναι ένας ασταμάτητος android μαχητής με απώτερο σκοπό

Νέο trailer για το Outside The Wire, το πρώτο καταιγιστικό sci-fi φιλμ του Netflix για το 2021

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νεότερο trailer για το "Outside The Wire" την επερχόμενη sci-fi ταινία με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie (Avengers: Endgame, Falcon and the Winter Soldier), το οποίο θέλει να αποτελέσει την πρώτη δόση δράσης για τους συνδρομητές του το 2021. 

Ένας ξεπεσμένος πιλότος drone υποχρεώνεται να πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη, εκεί όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με ένα ανδροειδές, τον Captain Leo (Mackie). Η αποστολή τους είναι να εντοπίσουν μια συσκευή ικανή να καταστρέψει τον κόσμο, προτού οι αντιστασιακοί φτάσουν σε αυτή. 

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Mikael Håfström των "1408" και "The Rite", ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rob Yescombe (The Division) και Rowan Athale. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Pilou Asbaek (Game of Thrones), Michael Kelly (House of Cards), Damon Idris (Black Mirror), Emily Beecham (Hail, Caesar!), and Enzo Cilenti (Free Fire). 

Απολαύστε το νέο trailer παρακάτω με ελληνικούς υπότιτλους.

Το Outside the Wire (Φονική Ζώνη) θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 15 Ιανουαρίου 2021 αποκλειστικά στη "συχνότητα" του Netflix. 

0 σχολια