Η ιστορία πίσω από τα "πίου-πίου" του Chris Pratt βγήκε στη φόρα

Ο James Gunn των Guardians of the Galaxy αποκαλύπτει
06 Ιανουαρίου 2021 08:54
Η ιστορία πίσω από τα "πίου-πίου" του Chris Pratt βγήκε στη φόρα

Ο Chris Pratt είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του MCU και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο πολύ του πηγαίνει ο ρόλος του Star Lord ως ηγέτης των Guardians of the Galaxy. Μάλιστα παθιάζεται τόσο πολύ με τον ρόλο του που ο σκηνοθέτης των ταινιών, James Gunn, έβγαλε στη φόρα μια άγνωστη ιστορία από τα παρασκήνια. 

Τόσο οι συντελεστές όσο και οι πρωταγωνιστές περνάνε καλά και αυτό φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα καθώς και οι δύο "Guardians" ταινίες -ελπίζουμε και η τρίτη- είναι άκρως απολαυστικές. Πρόσφατα μέσα από το Twitter του ο Gunn αποκάλυψε πως ο Pratt παρασύρεται τόσο από τον ρόλο του που κυριολεκτικά κάνει ήχους "πίου-πίου" σαν να είναι μικρό παιδί!

 

"Το κάνει μέχρι να του πω ότι το κάνει. Δεν ξέρω αν είναι της στιγμής ή απλά τρελός αλλά είναι από τα αγαπημένα μου σκηνικά."

Η ώρα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 απέχει αρκετά ακόμη μέχρι να τη δούμε στις αίθουσες -ελπίζουμε- καθώς θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, όπως επιβεβαίωσε η Disney στο Investor's Day 2020. 

Πριν από αυτό όμως ο Gunn θα ολοκληρώσει πρώτα το "The Suicide Squad" για λογαριασμό της DC Films, ενώ αμέσως μετά θα καταπιαστεί με το εορταστικό "The Guardians of the Galaxy Holiday Special" που θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω του Disney+ τα Χριστούγεννα του 2022.