Το “We Can Be Heroes” του Netflix θα συνεχιστεί!

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία η ταινία και έρχεται η συνέχεια
05 Ιανουαρίου 2021 08:55
Το “We Can Be Heroes” του Netflix θα συνεχιστεί!

Το Netflix προέβη σε μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για τους λάτρεις του “We Can Be Heroes” που έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό στην υπηρεσία. Όπως όλα δείχνουν το φιλμ του Robert Rodriguez γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, με τον streaming γίγαντα να ανακοινώνει μέσα από το Twitter ότι θα υπάρξει συνέχεια.

Το We Can Be Heroes επικεντρώνεται σε μια ομάδα παιδιών με υπερδυνάμεις, που οι γονείς τους πέφτουν αιχμάλωτοι από εξωγήινους εισβολείς και πρέπει να ενωθούν για να τους σώσουν. Η ταινία έκανε πρεμιέρα τα Χριστούγεννα και σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, πάνω από 44 εκατομμύρια νοικοκυριά την παρακολούθησαν την ημέρα των Χριστουγέννων έως και την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο διάσημος σκηνοθέτης είχε μιλήσει στο Collider λέγοντας πώς «είναι μέσα» για κάποιο πιθανό sequel, καθώς έχει στο μυαλό του τί θα μπορούσε να ακολουθήσει σε επόμενες πιθανές ταινίες.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση παρακάτω:

Το We Can Be Heroes προβάλλεται εδώ και λίγο καιρό αποκλειστικά μέσα από το Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το sequel παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.