Το Wonder Woman 1984 ξεπέρασε ένα νέο ρεκόρ στο πανδημικό box office

Το sequel της Patty Jenkins μετράει πάνω από $100 εκ. εισπράξεις
02 Ιανουαρίου 2021 12:21
Το Wonder Woman 1984 ξεπέρασε ένα νέο ρεκόρ στο πανδημικό box office

Για τα δεδομένα της πανδημίας οι προσδοκίες όλων των στούντιο έχουν μετριαστεί αναφορικά με τη συγκομιδή των ταινιών τους στο box office, καθώς οι αίθουσες ανά τον πλανήτη υπολειτουργούν. Ωστόσο το Wonder Woman 1984 παρά την υβριδική του κυκλοφορία έκανε ικανοποιητικά νούμερα δεδομένης της κατάστασης με τη Warner Bros. να μένει ευχαριστημένη μέχρι στιγμής. 

Η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε πως το sequel της Patty Jenkins κατάφερε να ξεπεράσει ένα ακόμη ορόσημο, αυτό των $100 εκατομμυρίων σε εισπράξεις στο box office παγκοσμίως.

Ο επικεφαλής εγχώριων διανομών της Warner, Jeff Goldstein και ο επικεφαλής των διεθνών διανομών, Andrew Cripps, συνεχάρησαν την παραγωγή και το cast της ταινίας για το επίτευγμά τους σε μια τόσο δύσκολη περίοδο:

"Συγχαρητήρια στους Patty Jenkins, Gal Gadot και το υπόλοιπο cast και συνεργείο που έφτιαξαν το Wonder Woman 1984, δίνοντας την ευκαιρία στους fans και τους σινεφίλ να επιστρέψουν στην κινηματογραφική εμπειρία. Το κοινό ανά τον κόσμο όπου οι αίθουσες είναι ανοιχτές συρρέει για να παρακολουθήσει τη νέα περιπέτεια της Diana Prince."

Η Warner Bros. προφανώς θεωρεί μια απρόσμενη επιτυχία τα συγκεκριμένα νούμερα εάν αναλογιστούμε πως ούτε οι μισοί κινηματογράφοι στις ΗΠΑ δεν άνοιξαν και στις υπόλοιπες αγορές -πλην της Κίνας- τα πράγματα είναι υποτονικά. Το σίγουρο είναι πως έδωσε τεράστια ώθηση στο HBO Max με τους συνδρομητές του να αυξάνονται κατά μισό εκατομμύριο μέσα στο πρώτο τριήμερο όπου έκανε πρεμιέρα. 

Τώρα το εάν θα ξεπεράσει το budget των $200 εκατομμυρίων που κόστισε ούτως ώστε να βγάλει αυτά τα σπασμένα αποτελεί ένα ερώτημα που θα απαντηθεί εν καιρώ.