Το “Ready Player Two” είναι ήδη στα σκαριά αν και σε πρώιμο στάδιο

Η Warner Bros. ετοιμάζει το sequel όπως όλα δείχνουν
28 Δεκεμβρίου 2020 10:53
Το “Ready Player Two” είναι ήδη στα σκαριά αν και σε πρώιμο στάδιο

Έχουν περάσει σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια από τότε που είδαμε στις οθόνες μας το sci-fi πόνημα του Steven Spielberg, το “Ready Player One”, με τους λάτρεις του είδους να περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια -αν θα υπάρξει αυτή. Όπως όλα δείχνουν, όμως, πρέπει να ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες, καθώς ο συγγραφέας της νουβέλας, Ernest Cline, έδωσε μερικές πληροφορίες στη δημοσιότητα που αφορούν το sequel του πρώτου φιλμ.

Συγκεκριμένα, μέσω μιας συνέντευξης στο Inverse, ο Cline είπε χαρακτηριστικά ότι η συνέχεια, το "Ready Player Two" (όπως θα ονομάζεται μάλλον), βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο εκεί στην Warner Bros, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποιος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία (θα είναι ο Spielberg;) και το σενάριο.

Είναι στα πρώτα στάδια η ταινία αυτή τη στιγμή, ειδικά τώρα που το Χόλιγουντ βρίσκεται σε μια αβεβαιότητα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι φτιάχνοντας την πρώτη ταινία όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το “Ready Player One” είχε πάει εξαιρετικά στο παγκόσμιο box office με έσοδα πάνω από $582 εκατομμύρια, ενώ είχε περίπου $175 εκατομμύρια σε budget και ήρθε με πρωταγωνιστές τους Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, Mark Rylance, Letitia Wright και Simon Pegg.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το sequel παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.