Tom Cruise: Ξέσπασε στο πλατό του Mission Impossible 7 επειδή δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Διχασμένος ο κόσμος στα social media - Αστέρες του Χόλιγουντ τον υποστήριξαν
17 Δεκεμβρίου 2020 11:43
Tom Cruise: Ξέσπασε στο πλατό του Mission Impossible 7 επειδή δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

"Πυρ και μανία" έγινε ο Tom Cruise κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mission: Impossible 7 όταν εντόπισε δύο μέλη του συνεργείου να μην τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό. Ποιος είδε τον "Ethan Hunt" και δεν τον φοβήθηκε, ο οποίος ξέσπασε κυριολεκτικά με αυτά που είδε και κάποιος από την παραγωγή έσπευσε να ηχογραφήσει την στιγμή εκείνη με το ηχητικό ντοκουμέντο να έχει κάνει τον γύρο του ίντερνετ.

Το απόσπασμα έφερε στο φως της δημοσιότητας πρώτη η εφημερίδα The Sun και παρακάτω θα ακούσετε τον πρωταγωνιστή, ο οποίος αποτελεί και ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, να κατσαδιάζει τα μέλη του συνεργείου που τους είδε να σπάνε τις αποστάσεις ασφαλείας, απειλώντας τους πως θα τους απολύσει εάν ξαναδεί κάτι τέτοιο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Outstanding Screenplays VIDEOS (@outstandingscreenplays)

Χαρακτηριστικά ακούγεται να λέει:

Θέλουμε να είμαστε το παράδειγμα προς μίμηση. Επιστρέφουν εκεί στο Hollywood κάνοντας ταινίες τώρα χάρις εμάς! Επειδή πιστεύουν σε εμάς και σε αυτό που κάνουμε! Βρίσκομαι στο τηλέφωνο με κάθε στούντιο κάθε γ*****η νύχτα, με ασφαλιστικές εταιρείες, με παραγωγούς και μας παρακολουθούν και μας χρησιμοποιούν για να γυρίσουν τις ταινίες τους. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας ρε γ****οι! Δε θέλω να το ξαναδώ αυτό! Ποτέ! Και αν δεν το κάνετε θα απολυθείτε και εάν σας πιάσω να το κάνετε πάλι θα φύγετε! Ο οποιοσδήποτε από αυτό το συνεργείο. Αυτό ήταν! Χωρίς συγγνώμες!

Να πάτε να το πείτε αυτό στον κόσμο που χάνει τα γ*****α τα σπίτια του επειδή η βιομηχανία μας έχει κλείσει. Δεν πρόκειται να βάλουν φαγητό στο τραπέζι τους ή να πληρώσουν για τα πανεπιστήμια των παιδιών τους! Με αυτήν την σκέψη κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της γ****ς βιομηχανίας!

Οπότε συγγνώμη που δεν πιάνουν πλέον οι συγγνώμες σας. Σας έχω πει τι θέλω και πώς το θέλω και αν δεν το κάνετε, φεύγετε! Δεν πρόκειται να σταματήσουμε την παραγωγή!

Ανώνυμη πηγή εντός της παραγωγής που επικαλείται η γνωστή εφημερίδα αναφέρει πως υπήρξε και άλλη έκρηξη χθες το βράδυ της Τρίτης, με το κλίμα στο πλατό να μυρίζει μπαρούτι:

Η ένταση αυξάνεται εδώ και μήνες και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την ώρα που διέρρευσε δημόσια το συμβάν αυτό η οργή φουντώνει, και αρκετά μέλη του συνεργείου έχουν παραιτηθεί. Ωστόσο, ο Τομ δεν έχει άλλη υπομονή μετά από όσα έχει κάνει για να συνεχιστούν τα γυρίσματα. Είναι θυμωμένος που οι άλλοι δεν το παίρνουν τόσο σοβαρά όσο αυτός. Εν τέλει αυτός είναι που θα απολογηθεί στους ιθύνοντες του στούντιο εάν συμβεί κάτι. 

Ο 58χρονος ηθοποιός για να προστατέψει τα μέλη της παραγωγής αλλά και τα γυρίσματα της ταινίας του, έφτασε σε σημείο να νοικιάσει ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο, ούτως ώστε να διαμένουν όσο το δυνατόν πιο απομονωμένα γίνεται. 

Βέβαια, ο κόσμος στα κοινωνικά δίκτυα έχει διχαστεί με την αντίδραση του Cruise, τις απειλές και τα βρισίδια που εκτόξευσε, με έναν εκπρόσωπο σωματείου ηθοποιών να λέει πως "το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται τα κινηματογραφικά συνεργεία είναι έναν εκατομμυριούχο αστέρα να τους ουρλιάζει και να απειλεί τις δουλειές τους. Άλλοι έδωσαν δίκια στον αστέρα της ταινίας για την ευσυνειδησία του. Συνάδελφοί του και αστέρες του Χόλιγουντ όπως η Whoopi Goldberg και ο George Clooney τον υποστήριξαν. 

Ορισμένοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί εξοργίστηκε έτσι. Είναι η ταινία του ρε παιδιά. Αν κολλήσει αυτός Covid-19, τότε η ταινία πάει και τελείωσε. είπε η Goldberg.

O Clooney σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή του Howard Stern δήλωσε:

Δεν αντέδρασε υπερβολικά, άλλωστε πρόκειται για ένα υπαρκτό πρόβλημα.

Οι ίδιες πηγές λένε πως από τότε που ξεκίνησε εκ νέου η παραγωγή του Mission Impossible 7, ο Cruise περιφέρεται στους διαδρόμους του πλατό σαν..."μπαμπούλας" ούτως ώστε να επιτηρεί συνεχώς για τυχόν παραπτώματα.

Το Mission Impossible 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως διαδοχικά θα γυριστεί και το Mission Impossible 8, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο του 2022.