Δείτε τώρα τα πρώτα λεπτά του Wonder Woman 1984!

Η εναρκτήρια σκηνή του sequel μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα
16 Δεκεμβρίου 2020 08:26
Δείτε τώρα τα πρώτα λεπτά του Wonder Woman 1984!

Η Warner Bros. ύστερα από ένα ειδικό livestream έδωσε στη δημοσιότητα την εναρκτήρια σκηνή του Wonder Woman 1984. Έτσι, μια εβδομάδα -και κάτι μέρες- πριν την πρεμιέρα του sequel της Patty Jenkins, μπορείτε να δείτε τα πρώτα λεπτά της και να πάρετε μια δυνατή γεύση από αυτό. 

Στην πρώτη σκηνή του φιλμ μεταφερόμαστε στοα παρελθόν της Diana Prince της Gal Gadot και συγκεκριμένα στην πατρίδα της την Θεμίσκυρα, με την ίδια να συμμετέχει στους...Ολυμπιακούς Αγώνες των Αμαζόνων.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal και Robin Wright

Σε γενικές γραμμές οι αντιδράσεις και τα πρώτα reviews των κριτικών που παρακολούθησαν το sequel είναι θετικές, με ιδιαίτερη μνεία στην popcorn διασκέδαση και το χαλαρό ύφος της ταινίας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του HBO Max, το sequel με την Gal Gadot θα αποτελέσει την πρώτη ταινία που θα γίνει διαθέσιμη σε 4K, υποστηρίζοντας μάλιστα τα HDR 10Dolby Vision και Dolby Atmos

Το Wonder Woman 1984 θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους (όσοι είναι ανοιχτοί λόγω κορωνοϊού) και μέσω του HBO Max (μόνο για τις ΗΠΑ).