Δεν υπάρχει το ξύλο που μοιράζει ο Bob Odenkirk σαν άλλος John Wick στο "Nobody" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα 58 του χρόνια μετατρέπεται σε έναν αστέρα δράσης, όπως έκανε ο Keanu Reeves
15 Δεκεμβρίου 2020 20:47
Δεν υπάρχει το ξύλο που μοιράζει ο Bob Odenkirk σαν άλλος John Wick στο "Nobody" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Nobody, με τον Bob Odenkirk σε έναν ρόλο αλά Keanu Reeves στο John Wick. Από πανούργος δικηγόρος στο Better Call Saul, o 58χρονος ηθοποιός μετατρέπεται σε αυτό το στάδιο της καριέρας του σε έναν αστέρα ταινιών δράσης και μάλιστα με σκηνές επικίνδυνες που τις γύρισε ο ίδιος, μιας και ετοιμαζόταν για αυτόν τον ρόλο δύο ολόκληρα χρόνια. 

Πιστολίδι μέχρι τελικής πτώσης, ακραίο ξύλο να μοιράζει ο Odenkirk και φρενήρη δράση γενικότερα με ένα πηγαίο νεύρο να ξεσπά σε κάθε καρέ συντάσουν το σκηνικό του "Nobody", που μοιάζει σαν κάτι παραπάνω από ένας κλώνος του John Wick. 

Φυσικά οι επιρροές από το John Wick franchise δεν είναι τυχαίες καθώς το σενάριο εδώ έχει γράψει ο Derek Kolstad, ο οποίος ευθύνεται για το σενάριο της παραπάνω τριλογίας και η παραγωγή είναι του David Leitch, επίσης σκηνοθέτη του πρώτου John Wick μαζί με τον Chad Stahelski. Ενώ τη ζωηρή σκηνοθεσία, όπως θα δείτε στο trailer, έχει αναλάβει ο Illya Naishuller του Hardcore Henry. 

Εδώ ο Odenkirk παίζει έναν οικογενειάρχη που ύστερα από μια ένοπλη ληστεία μέσα στο σπίτι του, η οικογένειά του χάνει κάθε πίστη σε αυτόν, καθώς αρνήθηκε να τους υπερασπιστεί. Ένα νεύρο και οι ενοχές του που μοιάζουν να βράζουν μέσα του όμως τον ξυπνούν όταν γίνεται μάρτυρας ενός ακόμη περιστατικού. Και τότε είναι που ξεκινάει η εκδίκησή του σε ένα μονοπάτι υπέρμετρης βίας, το οποίο θα αποκαλύψει σκοτεινά μυστικά για το παρελθόν του. 

Το Nobody αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 26 Φεβρουαρίου 2021.