Ο Anthony Mackie είναι ο απόλυτος cyborg μαχητής στο "Outside The Wire" του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο trailer για τη νέα sci-fi ταινία δράσης - Έρχεται τον Ιανουάριο
14 Δεκεμβρίου 2020 19:02
Ο Anthony Mackie είναι ο απόλυτος cyborg μαχητής στο "Outside The Wire" του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το πουθενά το Netflix -μια τακτική που εφαρμόζει συχνά- ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Outside The Wire", μιας ολοκαίνουργιας sci-fi ταινίας δράσης με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie (Altered Carbon, Detroit, Avengers: Endgame) και σε παραγωγή της Skydance Media, που έφερε στην υπηρεσία το The Old Guard.

Η πρώτη ματιά στο φιλμ, μας μεταφέρει στο εγγύς μέλλον και θέλει τον Mackie στο ρόλο ενός αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, ο οποίος έχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα και αβαντάζ σε σχέση με τους συναδέλφους του: είναι ανδροειδές. 

Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής θα συνεργαστεί με έναν πιλότο drone (Damson Idris) και θα πρέπει να βρουν μια επικίνδυνη συσκευή που μπορεί να σπείρει τον όλεθρο, πριν πέσει στα λάθος χέρια. 

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Mikael Håfström των "1408" και "The Rite", ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rob Yescombe (The Division) και Rowan Athale. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Pilou Asbaek (Game of Thrones), Michael Kelly (House of Cards), Damon Idris (Black Mirror), Emily Beecham (Hail, Caesar!), and Enzo Cilenti (Free Fire). 

Ο Mackie θα εμφανιστεί τον ερχόμενο Μάρτιο ως Falcon στην υπερπαραγωγή μίνι σειρά του Disney Plus, το Falcon and The Winter Soldier

Το Outside the Wire θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 15 Ιανουαρίου 2021 αποκλειστικά στη "συχνότητα" του Netflix.