Η επέλαση του Disney Plus συνεχίζεται με νέο ρεκόρ συνδρομητών

Μάθαμε και πότε (περίπου) θα έρθει στη χώρα μας
14 Δεκεμβρίου 2020 15:36
Η επέλαση του Disney Plus συνεχίζεται με νέο ρεκόρ συνδρομητών

Το Disney Plus, η συνδρομητική υπηρεσία της Disney είναι διαθέσιμη εδώ ένα χρόνο στην Αμερική και άλλες χώρες, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως ακόμη. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι η εταιρία θέλει να διαθέσει την streaming πλατφόρμα της σε ακόμη περισσότερες χώρες μέσα στο 2021. Πρώτος σταθμός της επέκτασης του Disney Plus, θα είναι η Σιγκαπούρη στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ μέσα στο 2021 θα καταφθάσει και στην Ανατολική Ευρώπη, περιοχή στην οποία υπάγεται και η Ελλάδα. Ωστόσο, αναμένουμε σε επίσημες ανακοινώσεις για το πότε ακριβώς θα διατεθεί η υπηρεσία στην χώρα μας. 

Όμως, όπως όλα δείχνουν, η υπηρεσία έχει αγκαλιαστεί από το κοινό (στις χώρες που είναι διαθέσιμη), αφού έσπασε το φράγμα των 80 εκατομμυρίων συνδρομητών με την καταγραφή να γίνεται στις 2 Δεκεμβρίου. Φυσικά, η πανδημία έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αύξηση αυτή, αφού τα περισσότερα σινεμά παραμένουν κλειστά από τις αρχές της χρονιάς μέχρι και σήμερα.

Ο CEO της Disney, Bob Chapek, κατά τη διάρκεια του “Investor Day” για το Disney Plus, γνωστοποίησε ότι η streaming υπηρεσία έχει περισσότερους από 86,8 εκατομμύρια συνδρομητές και προφανώς έχει ξεπεράσει τις πιο τρελές τους προσδοκίες.

Η Disney όπως αποκάλυψε η ίδια πριν μέρες, έχει πολλούς «άσσους στο μανίκι της», με πολλά projects στα σκαριά όπως είναι οι δύο σειρές των “Cars” και “Up”, το “Ironheart”, τα “Star Wars projects”, το επερχόμενο Loki και πολλά ακόμη.

Tags: