Η Ana De Armas μαζί με τους Chris Evans και Ryan Gosling στο The Gray Man

Ένα πρωταγωνιστικό τρίο-φωτιά για την υπερπαραγωγή του Netflix
12 Δεκεμβρίου 2020 10:35
Η Ana De Armas μαζί με τους Chris Evans και Ryan Gosling στο The Gray Man

Πρόσφατα οι αδερφοί Russo αποκάλυψαν αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την επερχόμενη υπερπαραγωγή που ετοιμάζουν σε συνεργασία με το Netflix, με τίτλο "The Gray Man". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η Ana De Armas προστίθεται στο ήδη υπέρλαμπρο cast πλάι στους Chris Evans και Ryan Gosling δημιουργώντας έτσι ένα πρωταγωνιστικό τρίο-φωτιά. 

Αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει και ένα reunion μεταξύ του Evans και της De Armas αφού οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στο υποψήφιο για Όσκαρ, "Knives Out" του Rian Johnson. Το κατασκοπικό φιλμ θα αποτελέσει την επόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσουν οι Anthony και Joe Russo μετά το "Cherry" με πρωταγωνιστή τον Tom Holland για λογαριασμό του Apple TV+. 

Το σενάριο του Gray Man έγραψαν οι Russos μαζί με τους συνήθης ύποπτους συνεργάτες του από το MCU, τους Christopher Marks και Stephen McFeely.

Με ένα budget που ξεπερνάει τα $200 εκατομμύρια δολάρια και πολύ πιθανόν να αποτελέσει την ακριβότερη κινηματογραφική παραγωγή στην ιστορία της streaming πλατφόρμας, υπάρχουν μεγάλα σχέδια από τους Russo ούτως ώστε να μετατραπεί σε ένα franchise τύπου James Bond. 

Η πλοκή του κατασκοπικού θρίλερ ακολουθεί τον Court Gentry του Gosling, ο οποίος είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που έγινε εκτελεστής για όποιον δίνει τα περισσότερα. Στην πιάτσα τον αποκαλούν "Gray Man" και ο πρώην συνεργάτης του στη CIA, Lloyd Hansen του Evans βάλλεται να τον κυνηγήσει σε όλο τον πλανήτη. 

Τέλος, τα γυρίσματα του The Gray Man θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, ωστόσο άγνωστο παραμένει το πότε θα προβληθεί στη "συχνότητα" του Netflix