Το Ant-Man 3 απέκτησε έναν φοβερό τίτλο και επίσημο cast

O Paul Rudd και η Evangeline Lilly σε νέες περιπέτειες στο Quantum Realm
11 Δεκεμβρίου 2020 20:09
Το Ant-Man 3 απέκτησε έναν φοβερό τίτλο και επίσημο cast

Νέες πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια για το Ant-Man 3, μέσα από το ειδικό livestream της Disney όπου ανακοίνωσε το μέλλον του MCU. Έγινε γνωστό πως ο επίσημος τίτλος του τρίτου κεφαλαίου θα είναι "Ant-man and the Wasp: Quantumania", δίνοντας έτσι ένα πολύ ενδιαφέρον τίτλο για τα όσα αναμένεται να διαδραματιστούν στο threequel, όπως έκανε με παρόμοιο τρόπο το "Thor: Love and Thunder" και το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". 

Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, ενώ ο Scott Lang του Paul Rudd, μαζί με όλο το σόι των Pym θα ετοιμαστεί για νέες περιπέτειες στο Quantum Realm φυσικά. Έτσι, θα δούμε και πάλι τους Michael Douglas ως Hank Pym, την Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp στο πλευρό του Ant-Man. 

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της επίσημης ανακοίνωσης ήταν πως η Kathryn Newton, που γνωρίσαμε μέσα από τα "Big Little Lies" και "Freaky" θα υποδυθεί τη νεαρή κόρη του Scott, Cassie Lang. Τον ρόλο αυτό υποδύθηκε στην ενήλικη βερσιόν της η Emma Furhmann στο Endgame όταν την είδαμε να αγκαλιάζει τον Scott Lang όταν επέστρεψε μετά από χρόνια όντας κολλημένος στο Quantum Realm. 

Επίσης, επιβεβαιώθηκε πως ο Jonathan Majors του "Lovecraft Country" θα υποδυθεί έναν από τους επόμενους μεγάλους villains του MCU, τον Kang the Conqueror. 

Ωστόσο, δε δόθηκε επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Ant-man and the Wasp: Quantumania