Ακούγεται και επιστροφή Charlie Cox ως Daredevil για το Spider-Man 3

Φήμες θέλουν τη Marvel Studios να τον εντάσσει στο MCU με αυτόν τον τρόπο
10 Δεκεμβρίου 2020 11:03
Ακούγεται και επιστροφή Charlie Cox ως Daredevil για το Spider-Man 3

Κάθε μέρα που περνάει υπάρχει και μια νέα "βόμβα" σχετικά με το Spider-Man 3 ικανή να εκτοξεύσει το hype για το τρίτο φιλμ του Tom Holland στα ύψη. Ήδη γνωρίζουμε επίσημα ότι ο Alfred Molina θα παίξει τον Doctor Octopus, σχεδόν σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή των δύο προηγούμενων "Spidey" δηλαδή οι Tobey Maguire και Andrew Garfield, μαζί με τις κοπέλες τους, Kirsten Dunst (MJ) και Emma Stone (Gwen Stacy).

Τώρα ακόμη μια τρελή φήμη -όπως τρελές θεωρούνταν και οι παραπάνω- που μεταδίδει το Murphy's Multiverse, αναφέρει ότι ο Charlie Cox θα υποδυθεί ξανά τον Matt Murdock aka Daredevil στο Spider-Man 3. Βέβαια, όπως αναφέρουν και άλλες πηγές πρόκειται για ένα νεοσύστατο site και ακόμη δεν έχει αξιολογηθεί η αξιοπιστία των πηγών του, οπότε λάβετέ τη με κάθε επιφύλαξη. 

Το ρεπορτάζ του δεν ξεκαθαρίζει πως θα χωρέσει ο Daredevil στην πλοκή του Spider-Man 3, όμως θεωρίες που υπάρχουν εδώ και καιρό και φαντάζονται την συμμετοχή του λένε πως θα μπορούσε να βοηθήσει νομικά τον Peter Parker, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς του στο τέλος του "Far From Home". Για αυτό ευθύνεται ο J.Jonah Jameson του J.K. Simmons, που ήταν το πρώτο "παλιό" όνομα του Spider-Man franchise που μάθαμε ότι θα συμμετέχει και στην τρίτη ταινία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα τα δικαιώματα του Daredevil -που κατείχε μέχρι πρότινος το Netflix- επέστρεψαν στη Marvel Studios, οπότε δε θα ήταν παράλογο να βρήκε ήδη τρόπο να τον χρησιμοποιήσει πριν πραγματοποιήσει μια μεγαλύτερης κλίμακας επιστροφή π.χ. με μια 4η σεζόν του Daredevil. 

Μένει να ακούσουμε και φήμες για συμμετοχή Tom Hardy ως Venom για να...πέσουν τα πατώματα.