Η Michelle Pfeiffer θα επιστρέψει στο Ant-Man 3 - Μάθαμε πότε ξεκινάει η παραγωγή

Νέες πληροφορίες για την 3η ταινία του Ant-Man!
09 Δεκεμβρίου 2020 11:35
Η Michelle Pfeiffer θα επιστρέψει στο Ant-Man 3 - Μάθαμε πότε ξεκινάει η παραγωγή

Η διάσημη ηθοποιός, Michelle Pfeiffer, επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στο Ant-Man 3 για να υποδυθεί για άλλη μια φορά το ρόλο της Janet Van Dyne. Αυτό το αποκάλυψε μέσω μιας νέας συνέντευξής της, όπου μετέφερε και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες από το επερχόμενο φιλμ της Marvel.

Μέσα από το podcast “Ladies First” με την Laura Brown, η Pfeiffer δήλωσε ότι είναι έτοιμη για το 3ο φιλμ του Ant-Man. Στη συνέχεια, μοιράστηκε μερικές ακόμη πληροφορίες και μία από αυτές είναι πως η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει περίπου την άνοιξη του 2021.

Με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι ο Paul Rudd θα επιστρέψει -προφανώς- ως Scott Lang, ενώ πλάι του θα βρίσκεται και η Evangeline Lily ως Hope van Dyne. Επίσης, ο Michael Douglas θα εμφανιστεί για άλλη μια φορά ως Hank Pym, με τον Jonathan Majors να εντάσσεται στο καστ.

Ο Ant-Man του Rudd παρόλο που θεωρείται «ο μικρότερος» χαρακτήρας του MCU αυτό δε σταματά τη Marvel από το να κυκλοφορήσει την 3η του ταινία, με τον Peyton Reed στην καρέκλα της σκηνοθεσίας ξανά. Επίσης, οι πληροφορίες που έχουν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας για το project είναι λιγοστές, ωστόσο μερικές αναφορές κάνουν λόγο ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

Το Ant-Man 3 -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται- θα έρθει μάλλον μέσα στο 2022. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.