Οι πολύχρωμες αφίσες του Wonder Woman 1984 ανεβάζουν το hype λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγες μέρες έμειναν για τις νέες περιπέτειες της Diana!
09 Δεκεμβρίου 2020 10:28
Οι πολύχρωμες αφίσες του Wonder Woman 1984 ανεβάζουν το hype λίγο πριν την πρεμιέρα

Απέχουμε πλέον λίγες ημέρες μέχρι να δούμε (επιτέλους θα έλεγε κανείς) τη νέα περιπέτεια της Diana με το Wonder Woman 1984 και η Warner Bros. συνεχίζει να ανεβάζει το hype στα ύψη, ύστερα από το πρόσφατο βίντεο. Η ταινία της Patty Jenkins με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot, μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις λόγω του κλεισίματος των κινηματογράφων από την πανδημία, είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τη μεγάλη πρεμιέρα της.

Έτσι, κυκλοφόρησαν νέες πολύχρωμες αφίσες, όπως ταιριάζει στο στιλ της ταινίας με τα προηγούμενα poster που είχαμε δει στο παρελθόν, που μας δείχνουν ακόμη μια φορά τους κεντρικούς χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες αυτοί δεν είναι άλλοι από την Diana (Gal Gadot), τον Steve (Chris Pine), τον Maxwell (Pedro Pascal) και φυσικά την Barbara (Kristen Wiig).

Δείτε τις παρακάτω:

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του HBO Max, το sequel με την Gal Gadot θα αποτελέσει την πρώτη ταινία που θα γίνει διαθέσιμη σε 4K, υποστηρίζοντας μάλιστα τα HDR 10, Dolby Vision και Dolby Atmos. 

Το Wonder Woman 1984 θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους (όσοι είναι ανοιχτοί λόγω κορωνοϊού) και μέσω του HBO Max (μόνο για τις ΗΠΑ).