Hawkeye: Αυτή είναι η στολή της Hailee Steinfeld ως Kate Bishop (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαζί με τον Jeremy Renner και τον σκύλο της θα κυνηγούν κακοποιούς στη Ν. Υόρκη
09 Δεκεμβρίου 2020 08:45
Hawkeye: Αυτή είναι η στολή της Hailee Steinfeld ως Kate Bishop (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επειδή τα γυρίσματα του Hawkeye γίνονται σε ανοιχτούς χώρους στους δρόμους της Ν. Υόρκης είτε από παπαράτσι είτε από περαστικούς που θαυμάζουν το πλατό, κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα ένα σωρό φωτογραφίες. Οι πιο πρόσφατες όμως φανερώνουν τη στολή που θα φοράει η Hailee Steinfeld ως Kate Bishop, στο πλάι του Clint Barton του Jeremy Renner, ο οποίος θα αναλάβει να την εκπαιδεύσει ως διάδοχό του. 

Με το μωβ χρώμα να κυριαρχεί φαίνεται πως η Marvel Studios επέλεξε μια πιο κοντά στα comic εκδοχή της στολής της Kate Bishop, διατηρώντας όμως τις μοντέρνες πινελιές που φέρουν γενικά οι στολές του MCU. Απολαύστε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πλατό της ταινίας στη Νέα Υόρκη, καθώς τα γυρίσματα διεξάγονται ακόμα κανονικά. 

 

Το σήμα της SHIELD φαίνεται στην φαρέτρα του Hawkeye:

Ο Renner φρόντισε μέσα από το Instagram του επίσης να επιβεβαιώσει αυτό που ξέραμε όλοι, δηλαδή την συμμετοχή της Steinfeld στη σειρά. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Πρόσφατα έγιναν γνωστά και τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το υπόλοιπο cast του Hawkeye για τα οποία όλες τις πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ

Το Hawkeye θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, όπως οι περισσότερες σειρές της Marvel Studios, και αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά από Disney+, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε ημερομηνία πρεμιέρας λόγω της πανδημίας.