Δέος και συναίσθημα στο νέο trailer του Wonder Woman 1984 με την Gal Gadot

Στις 25 Δεκεμβρίου σε κινηματογράφους και το HBO Max
07 Δεκεμβρίου 2020 10:25
Δέος και συναίσθημα στο νέο trailer του Wonder Woman 1984 με την Gal Gadot

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση που έτριξε τα θεμέλια της παραδοσιακής κινηματογραφικής εμπειρίας, η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για τo Wonder Woman 1984 εν μέσω και του CCXP, της βραζιλιάνικης Comic-Con. Δέος και συναίσθημα ντύνει το trailer με την Gal Gadot να λάμπει στον εμβληματικό της ρόλο, καθώς εστιάζει στην ανθρώπινη πλευρά, αυτήν της Diana Prince, ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με δύο αντιπάλους, την Cheetah της Kristen Wiig και τον Max Lord του Pedro Pascal

Ήδη τα μέσα του εξωτερικού έχουν παρακολουθήσει την ταινία και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν γενικά άκρως θετικές, επαινώντας το φιλμ της σκηνοθέτιδας Patty Jenkins για ακόμη μια φορά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του HBO Max, το sequel με την Gal Gadot θα αποτελέσει την πρώτη ταινία που θα γίνει διαθέσιμη σε 4K, υποστηρίζοντας μάλιστα τα HDR 10, Dolby Vision και Dolby Atmos. Απολαύστε το trailer παρακάτω. 

Το Wonder Woman 1984 θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους (όσοι είναι ανοιχτοί λόγω κορωνοϊού) και μέσω του HBO Max (μόνο για τις ΗΠΑ).