Ο Liam Neeson κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα στο trailer του "The Marksman"

Ενας πρώην ελεύθερος σκοπευτής προσπαθεί να σώσει ένα παιδί από το μεξικάνικο καρτέλ
05 Δεκεμβρίου 2020 10:24
Ο Liam Neeson κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα στο trailer του "The Marksman"

Σε μια ακόμη ταινία σαν και αυτές που πρωταγωνιστεί τελευταία, όπως τα "Honest Thief", "Cold Pursuit" και "The Commuter", βλέπουμε τον Liam Neeson στο trailer του "The Marksman", το οποίο κυκλοφόρησε από την Briarcliff Entertainment. Φαίνεται πως δε θα σταματήσει να παίζει σε ταινίες όπου οι fans του θα απολαμβάνουν τις...συγκεκριμένες ικανότητές του, όπως κάνει από την εποχή του "Taken". 

Ο Neeson υποδύεται έναν φαινομενικά απλό αγρότη ονόματι Jim Hanson, που απλά θέλει να τον αφήσουν μόνο του και προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην. Κοντά στη φάρμα του γίνεται μάρτυρας ενός δυσάρεστου γεγονότος, όταν ένα 11χρονο αγόρι προσπαθεί να δραπετεύσει με τη μητέρα του από δολοφόνους του μεξικάνικου καρτέλ. 

Η μητέρα του παιδιού λίγο πριν πεθάνει, παρακαλάει τον Jim να σώσει το παιδί της και να το επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένειά της στο Σικάγο. Τώρα ο Jim θα πρέπει να ξεχάσει τη ζωή που τόσα χρόνια ζούσε και να θυμηθεί τη παλιά του δουλειά, αυτή του ελεύθερου σκοπευτή, ούτως ώστε με την βοήθεια της κόρης του που είναι αστυνομικός (Katheryn Winnick του Vikings), θα πρέπει να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. 

Το The Marksman αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 22 Ιανουαρίου 2021.