Κρατηθείτε, ο Oscar Isaac θα είναι ο κινηματογραφικός Solid Snake στην ταινία Metal Gear Solid

Το ονειρεμένο casting των fans έγινε πραγματικότητα
04 Δεκεμβρίου 2020 19:21
Κρατηθείτε, ο Oscar Isaac θα είναι ο κινηματογραφικός Solid Snake στην ταινία Metal Gear Solid

Το 2019 σε μια συνέντευξή του ο Oscar Isaac είχε αστειευτεί πως εάν ήταν να παίξει σε μια ταινία βασισμένη σε βιντεοπαιχνίδι, θα ήθελε να ήταν το Metal Gear και όχι οποιοσδήποτε ρόλος αλλά αυτόν του Solid Snake. Τελικά, πώς τα φέρνει η μοίρα και λίγο τα αμέτρητα "fan castings" και τελικά, πράγματι το όνειρο για πολλούς εκεί έξω θα γίνει πραγματικότητα. 

Ο Oscar Isaac θα είναι ο Solid Snake στην κινηματογραφική μεταφορά του Metal Gear Solid της Sony Pictures, σε σκηνοθεσία του Jordan Vogt-Roberts, γνωστού για την δουλειά του στο Kong: Skull Island, ενώ το σενάριο θα διασκευάσει ο Derek Connolly. Σαφώς για όσους δεν γνωρίζουν η ταινία θα βασίζεται στο αυθεντικό Metal Gear Solid του PlayStation 1 που δημιούργησε ο θρυλικός Hideo Kojima

Η πλοκή εκτυλίσσεται γύρω από τον Solid Snake, έναν ειδικό πράκτορα που εισχωρεί σε ένα εργοστάσιο πυρηνικών όπλων με σκοπό να εξολοθρεύσει την τρομοκρατική οργάνωση Foxhound. 

Με το ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα του Isaac, αλλά και την πανδημία του COVID-19 να καλπάζει ακόμα στον κόσμο, είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του φιλμ. Ωστόσο και μόνο που οριστικοποιήθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος με ένα τόσο μεγάλο Χολιγουντιανό όνομα, σημαίνει ότι το project βαίνει καλώς. 

Να αναφέρουμε πως οι επόμενες ταινίες του Isaac είναι το "The Card Counter" του Paul Schrader, το νέο Dune του Denis Villeneuve, ενώ θα παίξει και στο φιλμ για το making of του "Νονού", το "Francis and The Godfather" σε σκηνοθεσία Barry Levinson, μαζί με τον Jake Gyllenhaal. Εκτός αυτών, έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις και με τη Marvel Studios καθώς θα υποδυθεί τον Moon Knight στην ομώνυμη σειρά του Disney+