Τα γυρίσματα του Sonic The Hedgehog 2 θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 

Έτοιμοι για ακόμη μια περιπέτεια;

Τα γυρίσματα του Sonic The Hedgehog 2 θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021

Μετά την τεράστια επιτυχία που είδε το Sonic The Hedgehog όντας η εμπορικότερη ταινία βασισμένη σε videogame που έφτασε ποτέ στις ΗΠΑ, η Paramount Pictures έχει ανακοινώσει ήδη ότι το sequel είναι στα σκαριά. Με την πρεμιέρα του να έχει οριστεί στις 8 Απριλίου 2022 (εκτός απροόπτου), μάθαμε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο φιλμ.

Σύμφωνα με το Gameindustry.biz, μια νέα λίστα ήρθε στη δημοσιότητα με επερχόμενες ταινίες και το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά τους. Μέσα σε αυτή, υπάρχει ένα φιλμ με κωδική ονομασία “Emerald Hill”. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτό το όνομα είναι η πρώτη πίστα από το Sonic 2, ενώ παράλληλα αναφέρεται ως σκηνοθέτης ο Jeff Fowler, ο οποίος ήταν και ο δημιουργός του πρώτου φιλμ.

Σύμφωνα με τη λίστα, λοιπόν, το εν λόγω project πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του στις 15 Μαρτίου 2021 στον Καναδά και θα ολοκληρωθούν στις 10 Μαΐου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές όσον αφορά την πλοκή, αλλά μόνο ότι ο Tails ψάχνει τον Sonic και ότι αυτό θα δούμε στο sequel.

Οι Ben Schwartz (Sonic), James Marsden και Tika Sumpter αναμένεται να επιστρέψουν, αλλά ο μόνος ηθοποιός που είναι αμφίβολη ακόμη η επιστροφή του, είναι του Jim Carrey ως Dr. Robotnik. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

0 σχολια