Το νέο trailer του The Prom ήρθε για να ανεβάσει τη διάθεση όλων στο Netflix

Η μιούζικαλ πανδαισία του Ryan Murphy με το απίθανο cast
26 Νοεμβρίου 2020 20:16
Το νέο trailer του The Prom ήρθε για να ανεβάσει τη διάθεση όλων στο Netflix

Επιτέλους μετά τα ελάχιστα teasers και τις λίγες πληροφορίες που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ, “The Prom”. Πρόκειται για ένα φιλμ που έχει επιμεληθεί ο Ryan Murphy και θέλει να φτιάξει τη διάθεση των συνδρομητών της υπηρεσίας, με έντονο άρωμα από το “La La Land”.

Το "The Prom" ακολουθεί την Dee Dee Allen και τον Barry Glickman, οι οποίοι είναι σταρ του θεάτρου στη Νέα Υόρκη και βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση: η πανάκριβη νέα τους παράσταση στο Μπρόντγουεϊ αποδεικνύεται μεγάλη αποτυχία και έχει καταστρέψει τις καριέρες τους.

Παράλληλα, σε μια μικρή πόλη στην Ιντιάνα, η μαθήτρια Emma Nolan βιώνει έναν τελείως διαφορετικό βάσανο, με την πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να της έχει απαγορεύσει να πάει στον χορό αποφοίτησης με συνοδό τη φίλη της, την Alyssa. Έτσι θα δούμε πώς αυτές οι ιστορίες θα σμίξουν, μέσα από τη μουσική.

Το φιλμ έχει και ένα υπέρλαμπρο cast που απαρτίζεται από τους Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan Michael-Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington και την πρωτοεμφανιζόμενη Jo Ellen Pellman.

Το “The Prom” αναμένεται να προβληθεί στις 11 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.