Νέο υλικό από το πλατό του The Batman - Είναι αυτό το Batcave; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Matt Reeves είχε δηλώσει ότι θα είναι μια διαφορετική σπηλιά από αυτές του παρελθόντος
26 Νοεμβρίου 2020 11:27
Νέο υλικό από το πλατό του The Batman - Είναι αυτό το Batcave; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν σταματάνε να κυκλοφορούν συνεχώς φωτογραφίες από το πλατό του άκρως αναμενόμενου The Batman, όσο τα γυρίσματά του συνεχίζονται στη Μ.Βρετανία και το Σικάγο. To νέο υλικό που κάνει το γύρο των social media τα τελευταία 24ωρα αποκαλύπτει μια πρώτη ματιά στο νέο Batcave που θα δούμε στην ταινία του σκηνοθέτη Matt Reeves

Ανάμεσα στις φωτογραφίες θα δείτε και το πλατό της Gotham City, η οποία μοιάζει αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες που εχουμε δει στις ταινίες των Tim Burton και του Christopher Nolan. Να σημειώσουμε πως το πλατό όπου έχει κατασκευαστεί η περίφημη σπηλιά του Batman βρίσκεται στην Μ. Βρετανία. 

Κάποιοι που έχουν ξεκοκκαλίσει το trailer του Batman που βγήκε τον περασμένο Αύγουστο υποστηρίζουν πως το Batcave διακρίνεται σε μερικές σκηνές, αυτές οι φωτογραφίες δίνουν όμως μια πιο καθαρή ένδειξη του τι να περιμένουμε. Μέχρι τουλάχιστον να δημοσιευθεί κάποιο επίσημο φωτογραφικό υλικό. 

Το σίγουρο είναι πως ο Reeves σκοπεύει να φέρει μια βερσιόν του κόσμου του Caped Crusader, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά και το πρώτο δείγμα του Robert Pattinson στον ρόλο ήταν διαφωτιστικό. 

Το cast αποτελείται επίσης από τηνZoe Kravitz ως Catwoman, τον Paul Dano ως The Riddler, τον Jeffrey Wright ως Commissioner Gordon, και τον Peter Sarsgaard που λογικά θα μεταμορφωθεί κάποια στιγμή στον Two-Face, καθώς και τους Colin Farrell ως Penguin, Andy Serkis ως Alfred, και John Turturro ως Carmine Falcone. 

Μετά από τη καθυστέρηση που έλαβε, μαζί με αρκετές ακόμη ταινίες της Warner Bros. το The Batman αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου του 2022.