Ο Jason Momoa έχει τον λόγο του που δε θα δεί από τώρα το Dune

Γιατί εκτός από αστέρας ταινιών είναι και οικογενειάρχης
26 Νοεμβρίου 2020 11:14
Ο Jason Momoa έχει τον λόγο του που δε θα δεί από τώρα το Dune

Ένα από τα πιο αναμενόμενα φιλμ γενικότερα, όχι μόνο στο genre του sci-fi, είναι το νέο Dune του Denis Villeneuve, το οποίο από την πρώτη ματιά που δόθηκε μαγνήτισε το κοινό και ανέβασε κατακόρυφα το hype του. Κανονικά αυτόν τον καιρό θα ετοιμαζόμασταν να το δούμε στις αίθουσες, αλλά ο κορωνοϊός ανάγκασε την ταινία να λάβει μεγάλη καθυστέρηση και θα έρθει τον Οκτώβριο του 2021. 

Ένας εκ από τους συμμετέχοντες του υπέρλαμπρου cast της ταινίας, ο πασίγνωστος Jason Momoa παραχώρησε μια συνέντευξη στο Men's Health μιας και υποδύεται έναν σημαντικό ρόλο, αυτόν του Duncan Idaho. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί δε θα παρακολουθήσει την ταινία στους κινηματογράφους, η οποία είναι έτοιμη, χωρίς την οικογένειά του δίπλα, μέχρι τουλάχιστον να είναι ασφαλές να τη δουν όλοι μαζί. 

Βέβαια, υπάρχει ένας ακόμη λόγος που θα κάνει τόση υπομονή. Αν δε το ξέρατε ο Momoa έχει μια κόρη 13 χρονών και έναν γιο 11 χρονών και ο δεύτερος φοβάται όταν βλέπει τον πατέρα του να παλεύει σε σκηνές δράσης:

Ο γιος μου τα χάνει...."Μπαμπά είσαι εντάξει;" και του λέω "Γιε μου, κάθομαι δίπλα σου. Όλα καλά. Αυτό έγινε πριν δυο χρόνια. Απλά δες την ταινία"

Εκτός από ένας σκληροτράχηλος αστέρας ταινιών είναι και στοργικός πατέρας, που θα κάνει τόση υπομονή για να δει το Dune παρέα με τον γιο του χωρίς αυτός να ανησυχεί. 

Όσον αφορά το cast ο Timothee Chalamet υποδύεται τον πρωταγωνιστή Paul Atreides και εκτός αυτού, συμμετέχει ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών με τους: Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan SkarsgardDave Bautista, Zendaya (Chani), Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa (Duncan Idaho) και ο Javier Bardem

Το DUNE αναμένεται πλέον να προβληθεί στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.