Το Extraction 2 με τον Chris Hemsworth ξεκινάει σύντομα τα γυρίσματά του

Οι αδερφοί Russo ετοιμάζονται για το sequel της πιο επιτυχημένης ταινίας δράσης του Netflix
26 Νοεμβρίου 2020 10:19
Το Extraction 2 με τον Chris Hemsworth ξεκινάει σύντομα τα γυρίσματά του

Λίγο το πρώτο lockdown και λίγο η δίψα του κόσμου να δει ξανά τον Chris Hemsworth ξανά σε δράση έσμπρωξαν το Extraction ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες ταινίες του Netflix παγκοσμίως στην σύντομη ιστορία του. Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται το sequel, το οποίο πήρε το πράσινο φως μόλις ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της ταινίας. 

Τώρα μιλώντας στο Comicbook, ο Joe Russo αναφέρθηκε στο Extraction 2 και το πότε θα επιστρέψει ο Tyler Rake. Προωθώντας, λοιπόν, το "Mosul" που κυκλοφορεί ήδη στο Netflix αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του sequel θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021 καλώς εχόντων των πραγμάτων, όμως ακόμη δουλεύουν εντατικά στο σενάριό του.

Οι Russo στην προκειμένη blockbuster ταινία ασχολήθηκαν μόνο με την εκτέλεση παραγωγής και το σενάριο, καθώς τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο ταλαντούχος όπως απέδειξε Sam Hargrave, που μας χάρισε και ένα επικό μονόπλανο που ρίχνει σαγόνια με τη δράση του. 

Για την ιστορία, το Extraction βάσει των πιο πρόσφατων αριθμεί σχεδόν 100 εκ. views τα περισσότερα από κάθε άλλη πρωτότυπη ταινία στη βιβλιοθήκη του.