Θυμάστε το παιδικό "Κλίφορντ, Ο Κόκκινος Σκύλος"; Τώρα δείτε την κινηματογραφική βερσιόν (ΒΙΝΤΕΟ)

O μεγάλος κόκκινος σκύλος που μας μεγάλωσε επιστρέφει το 2021
25 Νοεμβρίου 2020 20:51
Θυμάστε το παιδικό "Κλίφορντ, Ο Κόκκινος Σκύλος"; Τώρα δείτε την κινηματογραφική βερσιόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ότι ο "Κλίφορντ, Ο Κόκκινος Σκύλος" θα μετακόμιζε από τα κινούμενα σχέδια σε live-action ταινία θα έμοιαζε σαν ανέκδοτο πριν από αρκετά χρόνια. Κι όμως το Χόλιγουντ έχει την τάση να μετατρέπει τα τελευταία χρόνια παιδικά σε ταινίες με μοντέρνο CGI, όπως τα "Στρουμφάκια", "Ο Άλβιν και η Παρέα του" και πιο κλασικά όπως "O Βασιλιάς των Λιονταριών". 

Η Paramount έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά στο Clifford The Big Red Dog, την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου σόου κινουμένων σχεδίων και σειρά παιδικών βιβλίων, την οποία σκηνοθετεί ο Walt Becker Walt Becker (Alvin and the Chipmunks: Road Chip). Ουσιαστικά, μας συστήνει στον πανύψηλο κόκκινου τριχώματος σκύλο, που λατρεύτηκε από εκατομμύρια παιδιά όλα αυτά τα χρόνια και όσο παράξενη και αν είναι η πρώτη γνωριμία, είναι αξιολάτρευτος. Μένει να δούμε εάν το CGI θα πείσει το κοινό κιόλας. 

Το σενάριο της ταινίας θα ακολουθήσει μια μαθήτρια γυμνασίου ονόματι Emily (Darby Camp του Big Little Lies), που συναντά έναν μαγικό διασώστη ζώων (τον ενσαρκώνει ο εμβληματικός John Cleese) ο οποίος της δωρίζει ένα κοκκινωπό κουτάβι και αυτή το πηγαίνει σπίτι της. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτει ότι ο σκύλος έφτασε το...ταβάνι του μικρού διαμερίσματός της στη Ν. Υόρκη. Μαζί με τον παρορμητικό θείο της (Jack Whitehall) θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια για να λύσουν αυτό το πρόβλημα πριν γυρίσει σπίτι η μητέρα της, η οποία λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Tony Hale, David Alan Grier και Russell Wong. 

Απολαύστε την πρώτη ματιά στην ταινία "Clifford" παρακάτω, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021.

Tags: