Ένας αγνώριστος Tom Holland στο "Cherry" των αδερφών Russo βυθίζεται στον υπόκοσμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα έρθει αντιμέτωπος με τους δαίμονές του, τα ναρκωτικά και τη βία
25 Νοεμβρίου 2020 08:14
Ένας αγνώριστος Tom Holland στο "Cherry" των αδερφών Russo βυθίζεται στον υπόκοσμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η νέα ταινία που σκηνοθετούν οι Joe και Anthony Russo αποκαλύφθηκε περαιτέρω μέσα από το ειδικό φωτογραφικό αφιέρωμα του Vanity Fair. Αν και είδαμε πρόσφατα τον Tom Holland στο "The Devil All The Time" του Netflix να υποδύεται έναν δραματικό ρόλο, πλάι σε καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Robert Pattinson, το "Cherry" θα αποτελέσει τον σταθμό στην καριέρα του 24χρονου ηθοποιού. 

Στις νέες φωτογραφίες ξεδιπλώνονται μερικές σκηνές από τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Holland και είναι ένας πρώην στρατιωτικός που επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά πάσχει από PTSD (μετατραυματικό στρες). Για να ξεπερνάει τα προβλήματά του καταλήγει να κάνει χρήση ναρκωτικών, εθίζεται και έτσι ξεκινάει η κάτω βόλτα στον υπόκοσμο αφού στρέφεται στο έγκλημα.

Ο Anthony Russo μίλησε για το όραμά τους για το δραματικό φιλμ που ετοιμάζουν λέγοντας:

Το βλέπουμε κανονικά σαν μια επική ταινία αλλά για το ταξίδι της ζωής ενός ατόμου, έχει βέβαια μια διττή προσωπικότητα καθώς πρόκειται και για κοινωνικό πορτραίτο και για μια βιογραφία με τα όλα της. 

Με τη σειρά του ο αδερφός του Joe αναφέρθηκε στα δομικά στοιχεία της ιστορίας:

Θα ταξιδέψουμε σε μια περίοδο 15 ετών. Η ταινία είναι χωρισμένη σε έξι κεφάλαια που αντιστοιχούν σε διαφορετικούς περιόδους, η κάθεμιά με το δικό της ύφος, γυρισμένη με διαφορετικούς φακούς, διαφορετική καλλιτεχνική διεύθυνση. Η μία παρουσιάζεται με μαγικό ρεαλισμό, η άλλη με παραλλογισμό, μια άλλη με τρόμο...έχει λίγο απ'όλα. Είναι ωμή πέρα για πέρα γιατί είναι και ένας χαρακτήρας σε κρίση ταυτότητας. 

Να θυμίσουμε ότι η πλοκή του Cherry βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Nico Walker, το οποίο διασκευάζουν οι Angela Russo-Otstot (“The Shield”) και Jessica Goldberg (“The Path”). Στο πλάι του Holland στη παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε την Ciara Bravo, η οποία θα παίξει την κοπέλα του. 

Μαζί της θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Kelli Burglund (Fosse/Verdon), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce), Kyle Harvey (The After Party) και Thomas Lennon (Reno 911!).  

Το Cherry θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες τον Φεβρουάριο και στις 12 Μαρτίου 2021 θα προβληθεί μέσα από το Apple TV+, ύστερα από ένα "χρυσό" deal της υπηρεσίας με τους αδερφούς Russo.