Το trailer του Little Fish ξεδιπλώνει έναν έρωτα εν μέσω μιας πανδημίας

Όταν το "Carriers" συναντά το "Eternal Sunshine of the Spotless Mind"
24 Νοεμβρίου 2020 22:17
Το trailer του Little Fish ξεδιπλώνει έναν έρωτα εν μέσω μιας πανδημίας

Ένα πολύ ενδιαφέρον θρίλερ αποκαλύφθηκε μέσα από το trailer του Little Fish, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από την IFC Films. Στην ταινία που συνδυάζει τα στοιχεία ενός πανδημικού θρίλερ -από αυτά που έρχονται πάλι στην μόδα λόγω της ζοφερής πραγματικότητας- με έντονο το ρομαντικό στοιχείο επίσης πρωταγωνιστή η Olivia Cooke (Thoroughbreads) και ο Jack O'Connell (Unbroken). 

Οι δυο τους παίζουν ένα ζευγάρι που ζει εν μέσω της πανδημίας του NIA ενός ιού που προκαλεί απώλεια μνήμης και νευρικούς κλονισμούς. Ο O'Connell προσβάλλεται από τον ιό και πλέον οι δυο τους προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια βάρβαρη πραγματικότητα, αλλά και να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή. 

Η ταινία σε σκηνοθεσία Chad Hartigan είχε προβληθεί και στο Tribeca Film Festival και θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε και σαν ένα πάντρεμα του "Carriers" με το "Eternal Sunshine of the Spotless Mind". 

Το Little Fish θα κάνει το ντεμπούτο του ταυτόχρονα σε όσες αίθουσες είναι ανοιχτές και μέσω On Demand υπηρεσιών στις 5 Φεβρουαρίου 2021.