Για να σας φύγει η απορία ο Vision της Marvel έχει "κανονικά" γεννητικά όργανα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πικάντικες αποκαλύψεις προέβη ο Paul Bettany για τον χαρακτήρα του
22 Νοεμβρίου 2020 22:19
Για να σας φύγει η απορία ο Vision της Marvel έχει "κανονικά" γεννητικά όργανα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τώρα που γνωρίζουμε ότι το WandaVision θα κάνει πρεμιέρα όχι στα τέλη του 2020 όπως αναμενόταν, αλλά στα μέσα του Ιανουαρίου, βρισκόμαστε σε τροχιά αναμονής της πρώτης σειράς της Marvel Studios για λογαριασμό του Disney+. Ο Paul Bettany παραχώρησε μια συνέντευξη σε αρκετά χαλαρό κλίμα στην εκπομπή Stir Crazy του Comedy Central στο YouTube και έκανε τις πιο...πικάντικες αποκαλύψεις για τον Vision. 

Οι ερωτήσεις σχετικά με τις ανθρώπινες συνήθειες του Vision εντάθηκαν όταν στο πρώτο trailer απεικονίζεται μαζί με την Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) να κρατάνε αγκαλιά δύο μωρά και οι fans αναρωτήθηκαν φυσικά "πώς τα έκανε" μιας και ουσιαστικά πρόκειται για ένα τύπου ανδροειδές.

Καταρχάς, ερωτηθείς εάν θα εμφανιστεί εντελώς γυμνός ως Vision, το επιβεβαίωσε λέγοντας "Ναι, 100%" αστειευόμενος φυσικά. Αργότερα, όμως, προσπάθησε να απαντήσει σοβαρά σε αυτά τα πικάντικα ερωτήματα. Παίρνοντας πάσα από το εάν έχει ή δεν έχει γεννητικά όργανα είπε τα εξής:

Δεν υπάρχει γύμνια, με τη κλασική έννοια. Σε αυτές τις ερωτήσεις όμως, νομίζω πως ο κόσμος μπορεί να τις απαντήσει από μόνος τους, για το εάν έχει ή δεν έχει. Ο Vision μπορεί να μεταλλάξει την πυκνότητά του, οπότε πάει κάπως έτσι. 

Στη σειρά του Jac Schaefer, εκτός του Paul Bettany και της Elizabeth Olsen στους ρόλους των Vision και Scarlett Witch, συναντάμε την Kathryn Hahn, τον Randall Park (υποδύεται ξανά τον ρόλο του από το Ant-Man and the Wasp), την Kat Dennings (του Thor) και την Teyonah Parris να υποδύεται μια ενήλικη βερσιόν της Monica Rambeau από το Captain Marvel

Να θυμίσουμε πως τα γεγονότα του WandaVision θα συνδέονται απευθείας με αυτά του πολυαναμενόμενου Doctor Strange in the Multiverse of Madness που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου του 2022. 

Το WandaVision θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 15 Ιανουαρίου 2021 αποκλειστικά στη συχνότητα του Disney Plus.