O Chris Hemsworth ετοιμάζεται να γίνει "τούμπανο" για το Thor: Love and Thunder (ΕΙΚΟΝΑ)

Ανέβασε μια φωτογραφία στους εκατομμύρια followers του και "έριξε" το Instagram
22 Νοεμβρίου 2020 19:06
O Chris Hemsworth ετοιμάζεται να γίνει "τούμπανο" για το Thor: Love and Thunder (ΕΙΚΟΝΑ)

Λογικά κοντεύουν οι μέρες που θα επιστρέψει στο ρόλο του Thor και ο Chris Hemsworth ξεκίνησε εντατικά τις προπονήσεις του -γιατί στο Avengers: Endgame τον είδαμε "χαλαρό". Και επειδή σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσουν όπως σας ενημέρωσαμε, τα γυρίσματα του άκρως αναμενόμενου Thor: Love and Thunder, θα πρέπει να επιστρέψει στη φόρμα.

Με τον πιο εμφατικό τρόπο θέλησε να δείξει στους εκατομμύρια followers του ο 37χρονος Αυστραλός ηθοποιός την εντατική προπόνηση που κάνει αυτόν τον καιρό και κρίνοντας από τα likes που πήρε μέσα σε μερικά 24ωρα, μπορούμε να πούμε ότι "έσπασε" το Instagram. 

 "Είχα cheat day σήμερα. Αποφάσισα να μου κεράσω και ένα τεράστιο ντόνατ, αλλά Θεέ μου είναι τόσο βαρύ"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο...Fat Thor που λατρέψαμε στο Avengers: Endgame ίσως να μην εμφανιστεί ξανά και να δούμε έναν Thor που θα έχει βρει ξανά τον εαυτό του. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν όντως έτσι θα συμβεί στο Love and Thunder που και πάλι θα σκηνοθετήσει ο Taika Waititi

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Chris Pratt ως Star Lord θα του κάνει παρέα, όπως τους είδαμε στο τέλος του Endgame και ίσως μελλοντικά να μάθουμε πως και οι υπόλοιποι "Guardians" θα εμφανιστούν. Επίσης, η Natalie Portman θα υποδυθεί την "Mighty Thor" ή αλλιώς Jane Foster. Θα επιστρέψει η Valkyrie της Tessa Thompson, ενώ ο Christian Bale αποτελεί τη νέα δυνατή προσθήκη του cast, σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.