Marvel Studios και Disney έδωσαν το "ΟΚ" στο Deadpool 3 με τον Ryan Reynolds

Επιτέλους προχωράει το threequel και βρέθηκαν οι σεναριογράφοι. Τί γίνεται με το R-rating;
20 Νοεμβρίου 2020 22:36
Marvel Studios και Disney έδωσαν το "ΟΚ" στο Deadpool 3 με τον Ryan Reynolds

Τόσο καιρό το μέλλον του Deadpool 3 ήταν αβέβαιο μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από τη Disney και η δεύτερη έψαχνε να δει πως θα προχωρήσει με τα νέα της αποκτήματα. Τελικά τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς το Deadline με δικό του έγκυρο ρεπορτάζ, αναφέρει ότι το project πήρε το "πράσινο φως" από τη Marvel Studios και μάλιστα βρέθηκαν οι σεναριογράφοι. 

Στην μεγάλη επιστροφή του "Merc with a Mouth" του Ryan Reynolds θα αναλάβουν να γράψουν το σενάριο οι αδελφές Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin, οι οποίες είναι γνωστές για τη δουλειά τους στην σειρά Bob's Burgers.

Αυτή θα είναι η πρώτη Deadpool ταινία υπό την αιγίδα της Marvel Studios δια χειρός του Kevin Feige και σε συνεργασία με τον Reynolds. Εν ολίγοις, επίσημα ο Deadpool συνυπάρχει στο Marvel Cinematic Universe μαζί με τους υπόλοιπους Avengers!

Θα πρέπει να δούμε όμως δημιουργικά που θα κινηθεί και εάν η Disney θα τολμήσει να αφήσει τον Deadpool να αλωνίζει όπως τον έχουμε συνηθίσει, χωρίς φραγμούς και "μπιπ" ή εάν θα τον λογοκρίνει και θα δούμε έναν "κατάλληλο απαραίτητη η γονική συναίνεση" Deadpool. 

Οι πληροφορίες του Deadline, ωστόσο, λένε -κρατηθείτε- πως θα διατηρήσει το R-rated στιλ για το οποίο λατρεύτηκε εξ' αρχής, με τις δύο Deadpool ταινίες να έχουν αποφέρει πάνω από $1.5 δισεκατομμύρια στο box office συνολικά. Ωστόσο, λέγεται ότι ο David Leitch δε θα επιστρέψει για τη σκηνοθεσία του τρίτου μέρους, παρά το ότι η Marvel του έχει αφήσει την πόρτα ανοιχτή, και έτσι μάλλον θα πρέπει να βρεθεί νέος σκηνοθέτης.