Το “We Can Be Heroes” είναι η νέα ταινία του Netflix με υπερήρωες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την 1η Ιανουαρίου
19 Νοεμβρίου 2020 10:11
Το “We Can Be Heroes” είναι η νέα ταινία του Netflix με υπερήρωες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό από την επερχόμενη ταινία του Robert Rodriguez, “We Can Be Heroes”, με το αχτύπητο δίδυμο των Sharkboy και Lavagirl. Στην περασμένη Comic-Con 2020, μάθαμε για την επιστροφή των ηρώων, με το νέο φιλμ να λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με αυτό του “The Adventures of Sharkboy and Lavagirl”.

Οι νέες εικόνες παρουσιάζουν από μία νέα οπτική γωνία τους ήρωές μας με την Taylor Dooley να επιστρέφει στο ρόλο της μετά από 15 χρόνια, ενώ ο Taylor Lautner που είχε παίξει αρχικά τον Sharkboy αντικαταστάθηκε από τον JJ Dashnaw. Επίσης, οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν και την κόρη των ηρώων, την Guppy, την οποία υποδύεται η Vivien Blair, ενώ πλάι τους θα παίξουν και οι Pedro Pascal, Priyanka Chopra, Christian Slater, Boyd Holbrook, Sung Kang, Adriana Barraza και Christopher McDonald.

Στην υπόθεση θα δούμε ένα γκρουπ παιδιών που πρέπει να ενωθούν για να σώσουν τους γονείς τους, οι οποία είναι οι καλύτεροι υπερήρωες πάνω στη Γη και απήχθησαν από εξωγήινους.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Το We Can Be Heroes αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η του Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.