To trailer του Justice League: The Snyder Cut επέστρεψε ανανεωμένο στο YouTube

Ο Zack Snyder είχε κέφια και το κυκλοφόρησε και σε ασπρόμαυρη βερσιόν
18 Νοεμβρίου 2020 08:54
To trailer του Justice League: The Snyder Cut επέστρεψε ανανεωμένο στο YouTube

Πριν μερικές εβδομάδες είχε προκληθεί αναστάτωση στους fans της DC όταν αφαιρέθηκε μυστηριωδώς το trailer του Justice League: The Snyder Cut, που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Αύγουστο στο DC FanDome. Ο λόγος τελικά ήταν κάποια θέματα που προέκυψαν με τα δικαιώματα του "Hallelujah" του Leonard Cohen, του κομματιού που επέλεξε ο σκηνοθέτης Zack Snyder να ντύσει θεματικά το trailer -και το έκανε στιλάτο με το δικό του τρόπο. 

Τώρα, αυτά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και έτσι το trailer επέστρεψε και μάλιστα με αρκετές νέες σκηνές όπως θα δείτε παρακάτω. Όμως, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό καθώς κυκλοφόρησε και μια ιδιαίτερη ασπρόμαυρη βερσιόν του, που ξεκίνησε και τις εικασίες για το εάν το "Snyder Cut" θα διατεθεί σε "B&W version" μέσω του HBO Max. 

Έχοντας γυρίσει αρκετά λεπτά νέων σκηνών που θα συνθέσουν το δικό του αρχικό όραμα, ο Snyder επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στο δικό του "Cut", όπως το γεγονός πως o Jared Leto επέστρεψε ως Joker (του Suicide Squad). Σαφώς και οι υπόλοιποι της Justice League όπως οι Ben Affleck (Batman), Ray Fisher(Cyborg), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash), και Jason Momoa (Aquaman) γύρισαν νέες υλικό, εκτός του Henry Cavill (Superman).

Η κυκλοφορία του Zack Snyder's Justice League θα γίνει μέσα στο 2021 αποκλειστικά στο HBO Max, κομμένη ως μίνι σειρά τεσσάρων ωριαίων επεισοδίων, με τη δυνατότητα να τη δείτε και σαν μια 4ωρη ταινία.