Οι Τομ και Τζέρι επιστρέφουν σε live-action! - Δείτε το trailer της νέας τους ταινίας

Αν σας θύμισε το "Looney Tunes Back In Action" δεν είστε οι μόνοι
18 Νοεμβρίου 2020 08:25
Οι Τομ και Τζέρι επιστρέφουν σε live-action! - Δείτε το trailer της νέας τους ταινίας

Το θρυλικό δίδυμο των Τομ και Τζέρι θέλει να αναβιώσει η Warner Bros. και να συστήσει σε ένα νεαρό κοινό με πιο μοντέρνες μεθόδους. Και κάπως έτσι κατέληξε στο να κυκλοφορήσει το trailer για το υβρίδιο live-action και animated ταινίας, "Tom and Jerry", για το οποίο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ματιά παρακάτω.

Όπως θα διαπιστώσετε η νέα ταινία των Tom & Jerry, σε σκηνοθεσία του Tim Story, δεν στοχεύει στον ρεαλισμό των CGI όπως προσπάθησαν να κάνουν οι αντίστοιχες ταινίες του Detective Pikachu ή τα "Στρουμφάκια". Θυμίζει περισσότερο το "Looney Tunes Back In Action" του 2003 ή το κλασικό "Who Framed Roger Rabbit".

Βάσει της πλοκής, η πασίγνωστη γάτα και το ποντίκι αποφασίζουν να μετακομίσουν από την επαρχιακή πόλη που ζούσαν και να πάνε στη Νέα Υόρκη. Η νέα αρχή που θα κάνουν όμως σε ένα κυριλάτο ξενοδοχείο θα ενοχλήσει τους γύρω τους και συγκεκριμένα την Chloe Grace Moretz, η οποία θέλει να σχεδιάσει έναν μεγάλο γάμο και πρέπει να έρθει αντιμέτωποι με τα καμώματα του Tom και του Jerry.

Στην εξίσωση μπαίνει και ο Michael Pena, το αφεντικό της Moretz, ούτως ώστε οι δυο τους να λύσουν αυτό το πρόβλημα μια και καλή. Το ερώτημα είναι εάν με τα θεότρελα κυνηγητά τους θα μπορέσουν να τα καταφέρουν. 

Το Tom & Jerry έχει ως στόχο πλέον -λόγω και της πανδημίας- να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.