O Donald Trump εμφανίστηκε με το "έτσι θέλω" στο Home Alone 2

Ο σκηνοθέτης Chris Colombus αποκαλύπτει για το cameo του Προέδρου των ΗΠΑ
17 Νοεμβρίου 2020 17:24
O Donald Trump εμφανίστηκε με το "έτσι θέλω" στο Home Alone 2

Πείτε την αλήθεια, κάθε Χριστούγεννα δεν χορταίνετε να βλέπετε τα "Home Alone", τα οποία έχουν μετατραπεί σε κλασικές εορταστικές ταινίες. Φέτος είναι η 30η επέτειος από την κυκλοφορία του sequel, Home Alone 2: Lost in New York, και ο σκηνοθέτης του φιλμ, Chris Colombus έκανε μια αποκάλυψη που αφορά την εμφάνιση του Donald Trump στην ταινία. 

Ναι, ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει σημειώσει αρκετά Χολιγουντιανά cameo και guest ρόλους στην καριέρα του και ένα από αυτά είναι στο "Μόνος στο Σπίτι 2". Για όσους δε θυμούνται εμφανίζεται ακριβώς τη στιγμή που ο μικρός Kevin μπαίνει στο εμβληματικό Plaza Hotel και βολταρίζει στο lobby του ξενοδοχείου ζητάει οδηγίες για το που θα πάει και ο Trump τον βοηθάει.

Η αποκάλυψη, όμως είναι στον τρόπο με τον οποίο στο με ποιον τρόπο κατέληξε ο μεγιστάνας να συμμετέχει στην ταινία, καθώς το έθεσε ως όρο "με το έτσι θέλω" εάν η παραγωγή επιθυμούσενα γυριστεί η ταινία στο ξενοδοχείο που τότε βρισκόταν υπό την ιδιοκτησία του.

Μιλώντας στο Inside ο Colombus δήλωσε:

Όπως σε πολλές τοποθεσίες στη Νέα Υόρκη πληρώνεις ένα αντίτιμο για να σου επιτραπεί να κάνεις γυρίσματα σε κάποια περιοχή. Έτσι προσεγγίσαμε το Plaza Hotel, που τότε ανήκε στον Trump, επειδή θέλαμε να γυρίσουμε μερικές σκηνές στο lobby και δεν γινόταν να αναπαραστήσουμε το Plaza σε ένα πλατό. Ο Trump δέχθηκε, πήρε την αμοιβή και μας είπε επίσης: "Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το Plaza είναι να εμφανιστώ στην ταινία"

Επομένως, συμφωνήσαμε να τον βάλουμε στην ταινία και όταν το προβάλλαμε για πρώτη φορά συνέβη το πιο αλλόκοτο πράγμα: ο κόσμος ζητωκραύγαζε όταν εμφανίστηκε ο Trump στη σκηνή. Και έτσι είπα στον μοντέρ μου, "άστον στην ταινία. Θα είναι μια στιγμή για το κοινό". Αλλά μπήκε με εκβιαστικό τρόπο στην ταινία. 

Το εάν σήμερα θα συνέβαινε το ίδιο, πόσο μάλλον να αποκτήσει το δικό του cameo ο Ντόναλντ Τραμπ, το θεωρούμε κάπως απίθανο.