Τώρα ξέρεις πότε να περιμένεις τη νέα ταινία τρόμου του Jordan Peele

Ο σκηνοθέτης των "Get Out" και "Us" επιστρέφει!
10 Νοεμβρίου 2020 12:52
Τώρα ξέρεις πότε να περιμένεις τη νέα ταινία τρόμου του Jordan Peele

Η Universal Pictures ετοιμάζεται για το μεγάλο horror γεγονός που θα αποτελέσει η κυκλοφορία της επόμενης ταινίας του Jordan Peele, σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ σεναρίου, "Get Out", και του πρόσφατου "Us". Αν είστε λάτρεις του σκηνοθετικού του στιλ που αναμιγνύει έξυπνα το κοινωνικό σχόλιο με τον τρόμο τότε να γνωρίζετε πως η επόμενη horror ταινία του θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Ιουλίου του 2022. 

Αυτό θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό project από το remake του "People Under the Stairs", στο οποίο όπως μεταδίδει το Collider θα εκτελέσει χρέη παραγωγού μόνο. Στα πρόσφατα projects του συμπεριλαμβάνεται το reboot του θρυλικού The Twilight Zone για το CBS, το Lovecraft Country του HBO αλλά και το άκρως αναμενόμενο sequel του Candyman με τον Yahya Abdul Mateen II. 

Αποτελεί ένα από τα πιο καυτά και φρέσκα ονόματα δημιουργών του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή, έχοντας εδραιώσει το όνομά του στο horror genre και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι επιφυλάσσει ο Peele για τους θεατές.