Μια επική Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια υπόσχεται το trailer του LEGO Star Wars Holiday Special

Η Rey θα τα δεί...όλα!
06 Νοεμβρίου 2020 08:39
Μια επική Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια υπόσχεται το trailer του LEGO Star Wars Holiday Special

Η Lucasfilm και η Disney έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer για το ειδικό εορταστικό LEGO Star Wars επεισόδιο που θα προβληθεί τον Νοέμβριο μέσω του Disney+. Ουσιαστικά πρόκειται για την μετενσάρκωση του περιβόητου "Holiday Special" επεισοδίου που μέχρι και ο George Lucas είχε σιχαθεί, σε μια πιο ήπια αλλά και κατάλληλη για το μοντέρνο κοινό βερσιόν. 

Από το trailer φαίνεται πόσο θεοπάλαβη θα είναι η περιπέτεια της Rey που θα εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του Episode IX: The Rise of Skywalker και όπως φαίνεται ίσως μάθουμε και το πώς ακριβώς κατασκεύασε το κίτρινο lightsaber της. Πάνω από όλα όμως και επειδή θα ταξιδέψει στο χρόνο θα...τα δει όλα -όπως μας προετοιμάζει το trailer- από τον Darth Vader, τον Palpatine, τους Clones, δύο Han Solo μέχρι και τον Baby Yoda!

Το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, μάθαμε εν τέλει, πως θα έχει γύρω στα 45 λεπτά διάρκεια και θα περιλαμβάνει ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους από όλο το φάσμα του σύμπαντος.

Έτσι θα συμμετέχουν οι Kelly Marie Tran ως Rose Tico, Billy Dee Williams ως Lando Calrissian, Anthony Daniels ως C-3PO και αρκετοί βετεράνοι των "Clone Wars" όπως οι: Matt Lanter (Anakin Skywalker), Tom Kane (Yoda/ Qui-Gon Jinn), James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) και ο Dee Bradley Baker (Clone Troopers).

Το LEGO Star Wars Holiday Special αναμένεται να προβληθεί στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά μέσω του Disney+