Tom Hardy και Bill Skarsgard θα παίξουν σε ταινία για τον πόλεμο του Βιετνάμ

Ένας "Pennywise" και "Venom" στο "The Things They Carried"
03 Νοεμβρίου 2020 20:39
Tom Hardy και Bill Skarsgard θα παίξουν σε ταινία για τον πόλεμο του Βιετνάμ

Το ενδιαφέρον του Χόλιγουντ για την παραγωγή ταινιών με θέμα τον πόλεμο του Βιετνάμ φαίνεται πως αναζωπύρωσε το Da 5 Bloods του Spike Lee. Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του Deadline στα σκαριά βρίσκεται το "The Things They Carried" σε σκηνοθεσία του Rupert Sanders (Ghost in the Shell) και σενάριο του Scott B. Smith, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για το "A Simple Plan". 

Ωστόσο, το highlight αυτού του πολεμικού δράματος βρίσκεται στο cast του καθώς θα πρωταγωνιστήσουν οι Bill Skarsgard (IT, The Devil All The Time) και Tom Hardy (Dunkirk, Peaky Blinders, Capone), με τον τελευταίο να αποτελεί και έναν από τους παραγωγούς του φιλμ. 

Τα δυνατά ονόματα δεν σταματάνε εκεί καθώς το all-star cast συμπληρώνουν οι: Tye Sheridan, Stephan James, Pete Davidson, Ashton Sanders, Martin Sensmeier, Moises Arias και Angus Cloud. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ιστορία του The Things They Carried θα βασίζεται σε μια συλλογή ιστοριών που έγραψε σε βιβλίο ο Tim O'Brien από μαρτυρίες στρατιωτών που συμμετείχαν στην πρώτη γραμμή του Πολέμου του Βιετνάμ. 

Τέλος, τα γυρίσματα αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 στην Ταϊλάνδη.