Ο Scott Derrickson των Doctor Strange και Sinister ετοιμάζει νέα ταινία τρόμου

Το Black Phone του Joe Hill θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη!
31 Οκτωβρίου 2020 14:53
Ο Scott Derrickson των Doctor Strange και Sinister ετοιμάζει νέα ταινία τρόμου

Έγινε γνωστή η είδηση ότι ο σκηνοθέτης του Doctor Strange, Scott Derrickson, πρόκειται να σκηνοθετήσει την επερχόμενη ταινία τρόμου Black Phone για την Blumhouse και την Universal Pictures. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το Deadline, ο Derrickson θα δουλέψει και πάνω στο σενάριο με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Robert Cargill.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι οι Mason Thames (For All Mankind) και Madeleine McGraw (Toy Story 4), θα πρωταγωνιστήσουν στο εν λόγω φιλμ, το οποίο είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Joe Hill, γιου του θρυλικού Stephen King.

Η υπόθεση του βιβλίου μάς λέει διαφορετικές ιστορίες, όπως είναι αυτή της Imogene. Μιας νεαρής και όμορφης κοπέλας που γνωρίζει όλες τις ταινίες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Είναι, επίσης, νεκρή και περιμένει στο θέατρο Rosebud τον Alec Sheldon κάπου το 1945.

Τέλος, ο Derrickson έχει δουλέψει σε αρκετές ταινίες τρόμου και έχει μεγάλη εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο είδος, αφού άλλες δουλειές που έχει κάνει είναι το Sinister του 2012, καθώς και το The Exorcism of Emily Rose.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Black Phone” παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.