Το Insidious 5 «ζει και βασιλεύει» και θα είναι άμεση συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών

Ο Patrick Wilson θα αναλάβει τη σκηνοθεσία
30 Οκτωβρίου 2020 11:30
Το Insidious 5 «ζει και βασιλεύει» και θα είναι άμεση συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών

Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από τότε που είδαμε το ανατριχιαστικό Insidious του James Wan, το οποίο είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλο που ακολούθησαν κι άλλες ταινίες βασισμένες στο εν λόγω franchise, το 5ο κεφάλαιο ή αλλιώς chapter 5 βρισκόταν στον «αέρα» και μέχρι σήμερα δεν είχαμε μάθει σε τί στάδιο βρίσκεται.

Αυτό, όμως, φαίνεται πώς αλλάζει τώρα, αφού στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι το Insidious: Chapter 5 ζει και βασιλεύει. Ο Josh Lambert που έχει δουλέψει στα δύο πρώτα φιλμ, αποκάλυψε ότι το νέο κεφάλαιο θα το σκηνοθετήσει ο Patrick Wilson. Ναι, ο διάσημος ηθοποιός επιστρέφει στο franchise και εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Το Insidious: Chapter 5 θα πιάσει την οικογένεια των Lamberts δέκα χρόνια μετά, καθώς ο Dalton ξεκινά το κολέγιο. Ναι, το νέο κεφάλαιο θα είναι άμεση συνέχεια των αρχικών ταινιών.

Το σενάριο για την ταινία έχει αναλάβει ο Scott Teems και θα είναι βασισμένο στην ιστορία που έχει δημιουργήσει ο Leigh Whannell.

Κατά τη διάρκεια του BlumFest, ο Wilson είπε χαρακτηριστικά:

Είναι τιμή μου και είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο τιμόνι της επόμενης ταινίας του Insidious, η οποία θα προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία για να διαλευκάνει όλα όσα πέρασαν οι Lamberts πριν από μια δεκαετία, καθώς θα ασχοληθώ πολύ και με τις συνέπειες των επιλογών τους.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το Insidious: Chapter 5 θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.