Το νέο κούρεμα του Keanu Reeves για το The Matrix 4 θυμίζει κάτι από τα παλιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρελάνει τους fans
28 Οκτωβρίου 2020 18:55
Το νέο κούρεμα του Keanu Reeves για το The Matrix 4 θυμίζει κάτι από τα παλιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτόν τον καιρό τα γυρίσματα του The Matrix 4 συνεχίζονται στο Βερολίνο, ευτυχώς χωρίς διακοπές λόγω της πανδημίας. Ο Keanu Reeves όσες φορές εθεάθη στο πλατό, φιγούραρε το γνώριμο λουκ που έχει τα τελευταία χρόνια από τότε που υποδύεται τον John Wick, δηλαδή με μακριά μαλλιά και γένια. Μια μεταμόρφωση που θυμίζει κάτι από τα παλιά όμως έγινε πρόσφατα και οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα με τον γνωστό ηθοποιό θα ξετρελάνουν τους fans του franchise που γέννησαν οι αδερφές Wachowski.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του People και άλλων μέσω που απέκτησαν αυτές τις φωτογραφίες, ο 56χρονος ηθοποιός ξύρισε εντελώς το μακρύ μαλλί του και τα γένια του ώστε η εμφάνισή του να θυμίζει το πώς ήταν ο Neo στο πρώτο The Matrix του 1999. Μάλιστα, στα γυρίσματα καθημερινά τον συνοδεύει η σύντροφός του Alexandra Grant. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Πολύ πιθανότατα να σημαίνει πως ο Neo θα ξυπνήσει και πάλι στον πραγματικό κόσμο και θα βγει από το Matrix, χωρίς όμως αυτό να ισχύει ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει στην ιστορία του Matrix 4 για την οποία δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα και είναι κάτι που η σκηνοθέτης, Lana Wachowski, κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό. 

Εν αναμονή, λοιπόν, των όσων επιφυλάσσει η επιστροφή του Keanu Reeves και της Carrie-Anne Moss ως Neo και Trinity αντίστοιχα. Μερικά από τα νέα πρόσωπα, θα είναι οι: Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Yahya Abdu-Mateen II και ο Jonathan Groff

Το Matrix 4 θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021.