Μετά το Uncut Gems ο Adam Sandler ετοιμάζεται να πάει στο διάστημα για χάρη του Netflix

Ένα sci-fi δράμα από τον σκηνοθέτη του “Chernobyl”
27 Οκτωβρίου 2020 09:39
Μετά το Uncut Gems ο Adam Sandler ετοιμάζεται να πάει στο διάστημα για χάρη του Netflix

Υστέρα από τη μεγάλη επιτυχία του Uncut Gems και το πολύ πρόσφατο Hubie Halloween, ο Adam Sandler φαίνεται πώς δεν έχει σταματημό, αφού ανακοινώθηκε ήδη το επόμενό του project. Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει κανονικά τη συνεργασία με το Netflix και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα sci-fi δράμα.

Μπορεί να έχετε συνηθίσει τον “Sandman” σε πιο κωμικούς ρόλους, αλλά σύμφωνα με το Deadline, η επόμενη ταινία που έχει στα σκαριά θα είναι αρκετά πιο σοβαρή, σε ένα επικό sci-fi σκηνικό, με δραματικές πινελιές και σκηνοθέτη τον Johan Renck του Chernobyl του HBO. Η νέα ταινία θα είναι βασισμένη στη νουβέλα του Jaroslav Kalfar, με ονομασία The Spaceman of Bohemia (δε γνωρίζουμε αν θα ονομάζεται έτσι το εν λόγω φιλμ).

Στην υπόθεση θα δούμε έναν αστροναύτη που είναι σε μια διαστημική αποστολή για να συλλέξει αρχαία σκόνη στην άκρη του γαλαξία και καθώς βρίσκεται εκεί μια μυστηριώδης φωνή τού μιλάει και του προσφέρει λύσεις για την ασταθή ζωή του. Τότε, θα συμβεί κάτι και θα ανακαλύψει ότι αυτή η φωνή ανήκει σε ένα αρχαίο πλάσμα που κρύβεται μέσα στο ίδιο του το πλοίο.

Τέλος, οι Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernann και Michael Parets θα βρίσκονται στην παραγωγή με την Free Association, μαζί με τους Tim Headington, Lia Buman και Max Silva για την Tango Entertainment.