O Tarantino προτείνει την ιδανική horror ταινία για το Halloween

Για να μπείτε στο κλίμα…
25 Οκτωβρίου 2020 13:03
O Tarantino προτείνει την ιδανική horror ταινία για το Halloween

Ο διάσημος σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Quentin Tarantino, έχει εκφράσει πολλές φορές την άποψή του για το ποιες ταινίες αξίζει να δείτε ανάλογα την περίσταση. Ομοίως, τον περασμένο Μάιο είχε μεταφέρει ότι το "The Social Network" του David Fincher είναι με διαφορά η καλύτερη ταινία της δεκαετίας.

Τώρα, ο δημιουργός του Pulp Fiction θέλει να σας βάλει στο κλίμα του Halloween και προτείνει μια horror/slasher ταινία που αξίζει να παρακολουθήσετε. Συγκεκριμένα, μέσα από το πάνελ του PaleyFest και καθώς προμόταρε τη 2η σεζόν του Eli Roth, “History of Horror”, μίλησε με διθυραμβικά λόγια για το “Devil Times Five” του 1974 των Sean MacGregor και David Sheldon. Το συγκεκριμένο φιλμ έφερε επανάσταση στο είδος και διαδόθηκε ως το απόλυτο slasher εκείνη την εποχή και ακολουθεί μια ομάδα παιδιών που αποφασίζουν να δολοφονούν συστηματικά τους κατοίκους ενός σαλέ δίπλα σε μια λίμνη.

Ο Leif Garrett είναι ο επικεφαλής αυτών των παιδιών. Και δίνει μια φοβερή ερμηνεία σε αυτό το φιλμ. Είναι τρομερή και πραγματικά γ*****η με εντελώς τρελό τρόπο και αυτό είναι που την κάνει τόσο καλή. Με συνεπήρε.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Devil Times Five κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά με το “The Texas Chain Saw Massacre” του Tobe Hooper, το οποίο έμεινε στην ιστορία.

Αν σας έπεισε ο Tarantino και θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση από το “Devil Times Five” μπορείτε να το κάνετε μέσα από το trailer παρακάτω.