O Jared Leto θα γελάσει ξανά ως Joker για το Justice League του Zack Snyder

Πώς θα δέσει η συμμετοχή του Joker στην ταινία;
22 Οκτωβρίου 2020 12:09
O Jared Leto θα γελάσει ξανά ως Joker για το Justice League του Zack Snyder

Όχι δεν είναι κάποια φάρσα ή...αστείο. Μέσα από το ρεπορτάζ του THR, μαθαίνουμε ότι ο Jared Leto θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Joker για χάρη του Zack Snyder's Justice League, καθώς αυτόν τον καιρό λαμβάνουν χώρα τα απαραίτητα reshoots που χρειάζεται ο Snyder για να ολοκληρώσει το αρχικό του όραμα. Τελευταία φορά που εμφανίστηκε ως Joker ήταν σαν guest στο The Suicide Squad, του οποίου ο ρόλος ήταν αρχικά πολύ μεγαλύτερος, πριν το στούντιο αναγκάσει τον σκηνοθέτη David Ayer να προβεί σε πετσόκομμα των σκηνών του. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα δέσει αυτή η βερσιόν του Joker στο φιλμ, μιας και δεν συμπεριλαμβάνονταν ούτε στα αρχικά πλάνα του Snyder αλλά ούτε και στου Joss Whedon. Ίσως η ερμηνεία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού να επωφεληθεί από την αλλαγή σκηνοθέτη και να δούμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα ή μια διαφορετική ερμηνεία. 

Στα γυρίσματα που θα βρεθεί και ο Leto μέσα στις επόμενες ημέρες συμμετέχουν οι Ben Affleck (Batman), Ray Fisher (Cyborg), Amber Heard (Mera), χωρίς να διευκρινίζεται εάν αυτή τη στιγμή συμμετέχουν και οι υπόλοιποι του βασικού cast όπως η Gal Gadot (Wonder Woman), ο Ezra Miller (Flash) και ο Jason Momoa (Aquaman). Το σίγουρο είναι πως όλοι αυτοί θα γυρίσουν εκ νέου σκηνές για τις ανάγκες του "Snyder Cut". 

Η μόνη ηχηρή απουσία είναι αυτή του Henry Cavill, ο οποίος τον Σεπτέμβριο είχε δηλώσει στο Collider πως δε θα συμμετέχει στα γυρίσματα, διαψεύδοντας τα τότε ρεπορτάζ. Ωστόσο, στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αφήνοντας έτσι ανοιχτή την πόρτα για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στα reshoots. 

Ακόμη πιο ενδιαφέρον θα γινόταν εάν η Warner Bros. κατάφερνε να φέρει και τη Margot Robbie ως Harley Quinn και να δέσει εντελώς το γλυκό, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει ακουστεί επίσημα ή ανεπίσημα.  

Η κυκλοφορία του Zack Snyder's Justice League θα γίνει μέσα στο 2021 αποκλειστικά στο HBO Max, κομμένη ως μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, με τη δυνατότητα να τη δείτε και σαν μια 4ωρη ταινία.