Μάθαμε πόσες “Fast and Furious” ταινίες θα δούμε ακόμα 

Την απάντηση δίνει ο Justin Lin

Μάθαμε πόσες “Fast and Furious” ταινίες θα δούμε ακόμα

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, αρκετές ταινίες και διάφορα spin-offs, μάθαμε πότε θα ολοκληρωθεί το “Fast and Furious” franchise...περίπου. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης αρκετών φιλμ της σειράς (συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων, αλλά και του F9), μίλησε για τα Fast και το πότε θα ολοκληρωθούν. Ο Justin Lin, έδωσε μια πληρέστατη συνέντευξη στο Deadline και μέσα από αυτή έφερε στη δημοσιότητα μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, είπε ότι εκείνος σκοπεύει να «κλείσει» το franchise στο F11, κάτι που σημαίνει ότι μαζί με το Fast and Furious 9, θα δούμε δύο ακόμη “main” ταινίες. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα σταματήσει εντελώς να υφίσταται ή ότι δε θα δούμε άλλα spin-offs με χαρακτήρες που αγαπήθηκαν από το κοινό. Φυσικά και δεν μίλησε πολύ για τα επερχόμενα δύο φιλμ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα το δημοφιλές franchise θα κλείσει όπως πρέπει με τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel και Sung Kang.

Όπως θα γνωρίζετε, οι Dwayne Johnson και Jason Statham δε θα βρίσκονται στις τελευταίες ταινίες, αφού πλέον έχουν δημιουργήσει το δικό τους franchise βασισμένο στα Fast, το Hobbes and Shaw. O Chris Morgan που έχει δουλέψει σε αρκετά κεφάλαια της σειράς, πιθανότατα θα επιστρέψει για να γράψει τις υπόλοιπες δύο ταινίες, κάτω από την αιγίδα της Universal Pictures και της Diesel One Race Films.

Η επιστροφή της παρέας του Vin Diesel -έπειτα από απανωτές καθυστερήσεις είναι προγραμματισμένη να καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαΐου 2021.

1 σχολιο(α)