Το Christmas Chronicles 2 με τον Kurt Russell φέρνει τα Χριστούγεννα σαν να είναι πάλι '90s (ΒΙΝΤΕΟ)

O Chris Colombus φέρνει το εορταστικό κλίμα όπως μόνο αυτός ξέρει
20 Οκτωβρίου 2020 09:33
Το Christmas Chronicles 2 με τον Kurt Russell φέρνει τα Χριστούγεννα σαν να είναι πάλι '90s (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του The Christmas Chronicles 2, λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του μεταγλωττισμένου στα ελληνικά teaser, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Στο sequel του σκηνοθέτη Chris Colombus επιστρέφουν οι Kurt Russell και Goldie Hawn ως Άι-Βασίλης και Ms. Klaus για να βοηθήσουν τα αδέρφια της πρώτης ταινίας ξανά.

Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Jack. Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Belsnickel, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Kate και ο Jack παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη.

Με το δικό του μοναδικό παλιομοδίτικο στιλ ο Colombus μεταφέρει τη συνέχεια της άκρως επιτυχημένης χριστουγεννιάτικης περιπέτειας στο Netflix, όπως μόνο αυτός ξέρει, μιας και μας έχει χαρίσει τις ταινίες "Μόνος στο Σπίτι" που παίζουν ασταμάτητα εδώ και χρόνια εκείνη τη γιορτινή περίοδο. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως στα ελληνικά για τους μικρούς μας φίλους, στον ρόλο του Άι Βασίλη δανείζει τη φωνή του ο Ακίνδυνος Γκίκας.

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων 2 θα κάνουν πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο ελληνικό Netflix.